Food&i, bedrijfscatering met impact

Food met impact voor een gezonde bedrijfscultuur

Bedrijfscatering kan en moet anders. Beter en gemakkelijker. Maar ook gezonder en duurzamer. Daar zijn we bij Food&i van overtuigd. Daarom maken wij een nieuwe manier van eten en drinken op de werkvloer mogelijk. Met pure en persoonlijke menu’s, maar ook met slimme digitale oplossingen. Zodat jouw medewerkers elke dag vitaal en gedreven het beste van zichzelf geven. Ontdek hier hoe we dat doen voor jouw onderneming.

 

Kies Food&i voor de (h)eerlijkste maaltijden, net zoals:

evonik
AP_Hogeschool_logo

Waarom Food&i als jouw bedrijfscateraar kiezen?

Bij Food&i pakken we bedrijfscatering anders aan. Als jong en ambitieus onderdeel van Facilicom gaan we voor food met impact.

  • Impact op je werknemers, die volop de kans krijgen om lekker, puur en gezond te eten.
  • Impact op je bedrijf, dat draait om mensen die zich goed voelen en dat meteen ook de vruchten plukt van onze digitale oplossingen. 
  • Impact op onze planeet, die beter wordt van onze duurzame aanpak en onze keuze voor lokale ingrediënten.

Het resultaat van onze impact? Een echte foodrevolutie!

 

shield

Persoonlijk

Voeding is ook meer dan ooit persoonlijk. Daarom stemmen we ons aanbod 24/7 af op jouw wensen, mogelijkheden en momenten.

heart

Duurzaam

Bij alles wat we doen, gaan we voor een zo klein mogelijke footprint. Bij Food&i streven we altijd naar een ecosysteem waarin circulariteit centraal staat.

lightning

Flexibel

Bij Food&i bieden we gezond en lekker eten via flexibele bedrijfshoreca-oplossingen. 

De cateringdiensten van Food&i

bedrijfscatering Food&i

Op locatie

Food&i staat altijd dicht bij zijn klanten. Ook létterlijk uiteraard, want we verzorgen de bedrijfscatering op locatie. 

collega's lachen samen tijdens lunch

Take away & delivery

Wil je liever een snelle hap meenemen of een broodje bij jou op locatie laten leveren? Alles kan bij Food&i. We werken een op maat gemaakt concept uit voor jouw bedrijf.

  • Grab & go
  • Delivery 
Smartfridge Food&i

Digitale toepassingen

Om volop mee te gaan in de food revolutie zetten we in op onze digitale diensten dat de catering binnen elk bedrijf meetbaar en doeltreffend maakt.

  • Smartfridge
  • Foodwall
  • Bestelapp
Orbisk weegschaal

Samen tegen food waste 

Bij Food&i gaan we voor zero waste, samen met Orbisk. 

Hoe we dat doen? Met behulp van beeldherkenning herkent de Orbisk weegschaal automatisch welke ingrediënten worden weggegooid, in welke hoeveelheid én op welk moment van de dag.

De slimme monitor van Orbisk meet voedselafval om dit nadien te reduceren. Deze gegevens zie je terug in een overzichtelijk dashboard, waardoor je voedselverspilling kunt tegengaan op een manier die past bij jouw keuken en processen!

In de kijker: Medialaan

Voor de schoonmaak bij Medialaan gebruiken we BioOrg. Door een ecosysteem van positieve organismen te vernevelen kunnen we moeilijk te bereiken plekken poetsen. Zo ook kunnen we speciale voorwerpen en installaties schoonmaken en reinigen op hoogte.

Lees meer
food
vrouw ontvangt besteld broodje

Klaar voor een echte food revolutie?

Neem vrijblijvend contact op.

Neem contact op

 

collega's lunchen tijdens werk

Werken bij Food&i België

Voel je het al kriebelen om te komen werken bij Food&i, het jonge en ambitieuze onderdeel van Facilicom? We zijn altijd op zoek naar nieuwe werkkrachten. Solliciteer nu en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team!

Bekijk de vacatures   Solliciteer spontaan

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Zit je nog met een onbeantwoorde vraag? Neem contact op en we helpen je graag verder.

Om het sollicitatieproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, vragen wij iedereen online te solliciteren. Heb je een interessante vacature gezien op onze website? Klik dan op de “solliciteer” knop die je bij de vacaturebeschrijving vindt. Vul het formulier in en jouw sollicitatie komt automatisch in onze database terecht.

Nadat je solliciteerde op een vacature ontvang je een bevestigingsmail. Er volgt een screening van je cv en we toetsen jouw ervaringen af tegen de gevraagde competenties bij een vacature. Indien er een match is, zullen we je telefonisch contacteren voor een kort gesprek. Tijdens dit telefonisch gesprek met één van onze recruiters gaan we verder in op jouw ervaringen, geven we meer info over de vacature en bespreken we een aantal praktische zaken zoals salarisverwachting, beschikbaarheid, motviatie, enz. Blijf je geïnteresseerd en heb je ook ons enthousiast gemaakt volgt een persoonlijk gesprek op één van onze kantoren. In een eerste gesprek maak je kennis met de recruiter. Soms sluit jouw toekomstige leidinggevende direct aan bij het gesprek om de sollicitatieprocedure zo kort mogelijk te houden.

Verlopen de gesprekken positief? Dan kan het zijn dat je finaal nog uitgedaagd zal worden om een assessment te doorlopen. Dit assessment probeert zo goed mogelijk de werksituatie te simuleren zodat je een erg goed beeld krijgt van het eigenlijke werk. Bij een positieve evaluatie door zowel jijzelf als ons, zullen we je een salarisvoorstel doen. Al onze processen zijn maximaal ingericht om de sollicitatieprocedure zo kort mogelijk te houden. Zonder dat dit een goed overwogen beslissing van ons als van jezelf, in de weg hoeft te staan.

Wanneer je je sollicitatie via onze jobswebsite hebt doorgestuurd, ontvang je de bevestiging van je sollicitatie in je mailbox. Indien je die bevestiging niet zou hebben ontvangen kan je steeds je licht op steken op recruitment@facilicom.be