Verwijderen van graffiti

Graffiti kan een prachtige vorm van kunst zijn, maar wanneer het ongewenst op jouw eigendommen verschijnt, kan het spannend zijn om het snel en effectief te verwijderen. Het kan een impact hebben op de uitstraling en reputatie van je gebouw. Onze gespecialiseerde teams zijn er om de graffiti te verwijderen en jouw eigendommen snel te herstellen naar hun oorspronkelijke staat.

Wil je jouw eigendommen herstellen naar hun oorspronkelijke staat? Laat ons zorgvuldig de graffiti verwijderen. 

Snel en efficiënt graffiti verwijderen

Onze experts beschikken over geavanceerde technieken en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen om graffiti van diverse oppervlakken te verwijderen. Van muren, ramen, gevels tot andere oppervlakken. We zetten ons in voor een snelle en efficiënte verwijdering zonder schade aan het originele materiaal.

Verschillende materialen en ondergronden zijn delicaat. Daarom passen we onze methoden aan op basis van het oppervlak en het type verf of marker dat gebruikt is. Onze procedures zijn zorgvuldig ontwikkeld om het verwijderen van de graffiti te optimaliseren terwijl de integriteit van het onderliggende materiaal behouden blijft.

Onze focus ligt op het verwijderen van graffiti, maar ook op het herstellen van de visuele aantrekkingskracht van jouw eigendommen. We behandelen en herstellen het uiterlijk van het oppervlak zonder enig spoor van de graffiti die er eerder was.