Hospitality: meer dan receptie

Bij Facilicom Hospitality Services hebben we een duidelijke visie op wat hospitality betekent. Het is voor ons veel meer dan enkel receptiediensten leveren. Het is een alles-in-één oplossing op maat van jouw bedrijf. We bieden expertise op hoog niveau, met nadruk op betrouwbaarheid en gastvrijheid. Onze aanpak is efficiënt en afgestemd op jouw organisatie. Bovendien streven we ernaar om unieke en digitale oplossingen te bieden. 

Een hospitality host is anno 2023 zoveel meer dan enkel receptionist: het is een spilfiguur in de ontmoetingsplek van je bedrijf die de cultuur, strategie en waarden van je organisatie uitdraagt.

Op zoek naar de ultieme gastbeleving met een brede waaier aan klantgerichte diensten?
Dan zijn onze Hospitality Hosts iets voor jou!

De ultieme gastbeleving

Beleving staat centraal in alles wat we doen. We investeren in het complete plaatje van gastbeleving en zorgen ervoor dat onze dienstverlening altijd op maat en zorgvrij is. We nemen de tijd om te luisteren naar je wensen en behoeften, en we leren de cultuur van je bedrijf kennen om advies op maat te kunnen geven. 

handen bij elkaar teamwork

Creëer een (h)echte community

Benut je ontvangstruimte optimaal en creëer een sfeer die klanten, gasten en medewerkers verwelkomt en samenbrengt. Het gaat vandaag niet enkel om het ontvangen van gasten, maar ook om het opbouwen van duurzame relaties. Daarom hebben wij onze hospitality hub gecreëerd, waar connecties worden gemaakt en versterkt. Onze visie gaat verder dan het bieden van een ontvangstbeleving; wij streven naar het vormen van een gemeenschap waarin iedereen zich thuis voelt. 

In de hospitality hub wordt een community gecreëerd waar connecties worden gemaakt en versterkt.

We geloven dat de ultieme gastbeleving het verschil maakt voor je organisatie. Onze toegewijde hosts staan klaar om je receptie naar een hoger niveau te tillen en een positieve blijvende indruk achter te laten op je gasten.

Benieuwd?

Vraag (gast)vrijblijvend je offerte aan.