Horeca integraties

Niks dat onze zintuigen zo prikkelt als lekker eten en drinken. Bij Facilicom Hospitality Services vinden we smaak en geur belangrijke onderdelen van de onthaalbeleving. Onze hosts verwennen de smaakpapillen van jouw gasten met een smaakvolle koffie of een lekkere lunch. 

Afhankelijk van jouw wensen en mogelijkheden, zorgen we ervoor dat we de juiste horeca-oplossing integreren. Zo kunnen we onze hospitality hosts voorzien van de nodige training om een breder scala aan diensten te kunnen leveren, waaronder catering. Daarnaast is een samenwerking met een cateringpartner, bv. onze cateringdivisie Food&i, ook een optie.

barista schenkt koffie

Barista

Onze veelzijdige hospitality hosts gaan verder dan enkel het gastvrij ontvangen van mensen. Ze zijn ook getraind in diverse vaardigheden.
Zo kunnen ze ook een opleiding volgen als barista om heerlijke koffies te bereiden.

Of het nu gaat om een perfecte cappuccino of een smakelijke latte, onze hosts zorgen ervoor dat jouw gasten kunnen genieten van een lekkere kop koffie.

smarfridge

Grab & Go

Daarnaast staan onze hosts steeds klaar om te helpen bij het aanbieden van een lunch wanneer de bedrijfskeuken is gesloten.
Zo kunnen ze bijvoorbeeld op dat moment snacks aanbieden uit de Smart Fridge, Foodwall of Grab & Go.

Op die manier kunnen de gasten en medewerkers nog steeds genieten van heerlijke en gemakkelijke opties, zelfs wanneer het bedrijfsrestaurant niet beschikbaar is. 

Op zoek naar de perfecte horeca integratie voor jouw bedrijf?