Samen sterker: Hoe we met jou samenwerken naar succes

Al 50 jaar draait bij Facilicom alles om de kracht van samenwerking. Als je meest betrouwbare facilitaire partner staan we niet enkel naast je, maar werken we actief samen om jouw succes te garanderen. Of het nu gaat om het beheren van je facilitaire diensten, het optimaliseren van de werkomgeving of het creëren van een gastvrije omgeving, wij zijn er om je te ondersteunen bij elke stap in de reis naar succes.

Onze benadering van samenwerking is gebaseerd op flexibiliteit, een luisterend oor en diepgaande kennis van jouw unieke behoeften en doelstellingen. Een succesvolle samenwerking begint voor ons met het voeren van een open gesprek en het opbouwen van een sterke relatie. We gaan voor een nauwe samenwerking - vanaf het allereerste gesprek tot aan de uitvoering, evaluatie en optimalisatie van onze diensten.

Hoe maken we deze manier van samenwerken nu mogelijk? Dat kan enkel als we onze positie als facilitair expert blijven aanhouden en steeds hoogwaardige diensten leveren aan onze klanten. Ze moeten voor al hun facilitaire vraagstukken bij ons terecht kunnen. We voeren dan ook 80% van onze diensten in eigen beheer uit, verder werken we samen met onze betrouwbare partners die expert zijn in hun vakgebied. 

 

Dankzij de samenwerking tussen Bluebridge Services en Facilicom kunnen we onze klanten dagelijks blijven faciliteren. 

partner event

"Dankzij de samenwerking tussen Bluebridge Services en Facilicom kunnen we onze klanten dagelijks blijven faciliteren. Bedrijven zoals onszelf zijn zeker niet de mastodonten van de zee maar doen hun ondersteunend werk als 'sleepboten' om iedereen vlekkeloos de haven te kunnen laten binnenvaren", zegt Ivan Van Rompay, Head of Dispatch & Planning bij Bluebridge Services. 

Het is tenslotte de rol van onze medewerkers om proactief inzichten te delen en advies te geven. Dit doen we enerzijds door up-to-date te blijven met de laatste ontwikkelingen in de industrie dankzij onze betrokkenheid bij diverse partnerschappen en netwerken, zoals VOKA, Belfa, CxO, HRmagazine, FDmagazine, Facility Nights, IFMA en anderen. Door samen te werken met toonaangevende organisaties, partners en leveranciers kunnen we vernieuwende oplossingen bieden die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en uitdagingen.

"Gom België is al jarenlang een belangrijke partner voor Leviy in de schoonmaakmarkt. Dat we met deze hernieuwde overeenkomst nog nauwer gaan samenwerken zegt een hoop over het vertrouwen van beide partijen in elkaar", aldus Michiel Hillebrand, Managing Director bij Leviy.

Gom poetsdame

Anderzijds delen we inzichten door het gebruik van gegevens en delen van informatie. Met behulp van technologieën zoals onze FIT-tool, genereren we data-driven inzichten die ons helpen om beter te begrijpen hoe we je facilitaire processen kunnen optimaliseren en de ervaring kunnen verbeteren. De tool heeft namelijk verschillende functionaliteiten waaronder DKS (Dagelijks Kwaliteit Systeem), meldingen, evaluatieformulieren, bestanden en indien gewenst aanwezigheidsregistratie. Met DKS krijg je bv. inzicht in de kwaliteit van de schoonmaak. Is er iets over het hoofd gezien in een ruimte? Onderbouw het door foto’s te uploaden. Zo weten we ook meteen of er extra training nodig is voor de medewerkers. Dankzij ‘meldingen’ kan er efficiënter worden gewerkt en wordt de status en opvolging inzichtelijker gemaakt. Op deze manier bevorderen we transparantie en openheid, en werken we samen aan het bereiken van je doelstellingen en maximaliseren van je succes.

Full image school for butlers

Voor Facilicom is een succesvolle samenwerking gebaseerd op vertrouwen en het creëren van waarde voor beide partijen. Door nauw samen te werken, bieden we op maat gemaakte oplossingen die je bedrijf naar een hoger niveau tillen. Wil je je operationele efficiëntie verbeteren? Wil je de tevredenheid van je medewerkers verhogen of de klantbeleving optimaliseren? Wij en onze geselecteerde partners zijn er om jou te ondersteunen.

Eigenlijk is een partnership tussen Facilicom en School for Butlers een volgende logische stap. We kijken er enorm naar uit wat de resultaten gaan zijn. 

- Vincent Vermeulen, Managing Director bij School for Butlers and Hospitality

Facilicom, uw meest betrouwbare facilitaire partner die met u samenwerkt en de juiste toegepaste inspiratie brengt.