Nieuws

Integraal Facility Management is kiezen voor kostenoptimalisatie

Meer en meer organisaties kiezen ervoor om hun facilitaire diensten door een toegewijde partner te laten beheren of in te richten. Naast het gemak, is kostenoptimalisatie vaak de doorslaggevende factor om faciliteiten uit te besteden of te laten beheren. Facilicom Solutions is de divisie onder Facilicom Group Belgium die zich specialiseert in (integraal) Facility Management.

Raymond van het Groenewoud is nu Maestro Honoris Causa

Facilicom zet zich al jarenlang in voor verschillende sociale en ecologische initiatieven. Sinds vorig jaar is Save The Piano daar eentje van. Raymond van het Groenewoud speelde de pannen van het dak en ontving bovendien de "Maestro Honoris Causa".

Virtuele receptie, da's live en persoonlijk

Ben je nu een KMO in een bedrijvenpark of een grote speler in de haven, onze virtuele receptioniste is inzetbaar op elke site. En laat die veelzijdigheid nu net het grootste voordeel zijn. Ontdek ons Virtuele receptie concept in deze blogpost.

Facilicom helpt Child Focus met een aangepaste 404 pagina

Child Focus lanceert de Not Found applicatie om op de bekende error 404 "Not found" pagina een opsporingsbericht te plaatsen. Facilicom Group Belgium ondersteunt deze actie en heeft meteen haar 404-pagina ook voorzien van de Not Found applicatie en er wordt automatisch een foto van een vermist kind op de 404-pagina van onze geplaatst. Zo helpt Facilicom om deze kinderen terug te vinden.

Facilicom zet stappen naar ecologisch wagenpark

Door te investeren in CNG-wagens in plaats van dieselwagens zet Facilicom Group de eerste stappen naar een ecologisch wagenpark. Zo neemt Facilicom het voortouw wat betreft de beperking van stikstofoxiden.

10 stappen naar een veilige werf

Elke dag gebeuren er 7 werfdiefstallen in België. Je kan dan maar beter voorkomen dan genezen. Met deze 10 stappen helpt Trigion je naar een veilige werf. 

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen?
Neem dan gerust contact met ons op.