Meer weten over milieuvriendelijk schoonmaken met BioOrg?

Contacteer ons

Gom maakt organisch schoon bij Medialaan

Medialaan kiest voor de milieuvriendelijke aanpak van Gom

Met deze innovatie wil Medialaan bijdragen tot een milieuvriendelijke aanpak. “Ook vanuit menselijk oogpunt vinden we BioOrg een meerwaarde. Minder productgebruik resulteert in een gezondere omgeving voor onze medewerkers en gebruikers van de Medialaangebouwen. We krijgen bovendien positieve feedback van onze medewerkers. Het natuurlijke ecosysteem recycleert de vervuiling in de binnenruimten en vermindert het stofgehalte in ruimtes aanzienlijk. Het leidt onder meer tot een betere luchtkwaliteit en bevordert het welzijn van onze medewerkers.

Het systeem brengt de zuiverende schoonmaakkracht van de natuur naar binnen

BioOrg is een ecosysteem van positieve organismen, dat uit zichzelf onze leefomgeving schoner kan maken. “Deze oplossing inspireert zich op het bos, waar organismen al miljoenen jaren zelf hun schoonmaaktaken vervullen”, zegt Joeri Van Hoof, Area Manager bij Gom, de schoonmaakafdeling van Facilicom. “In tegenstelling tot conventionele schoonmaakmethoden, maakt dit systeem géén gebruik van ettelijke emmers water en agressieve chemicaliën om vervuiling, stoffen en geuren weg te werken en voor een schone, hygiënische en gezonde omgeving te zorgen.”

Lees meer over Eco Friendly Cleaning

Medialaan krijgt Binnenbos Certificaat van BioOrg

Medialaan krijgt als eerste het Binnenbos Certificaat

"Met de Binnenbos Certificaten zetten we hen nu in de bloemetjes. Onze klanten hebben aan de hand van onze technologie samen meer dan 2,6 miljoen liter drinkbaar water bespaard, 42.000 liter detergenten niet geloosd en 1 miljoen vierkante meter binnenbossen aangeplant. Dat is goed nieuws voor het milieu, maar ook voor de binnenwerkers van die bedrijven."

Koen De Koster
CEO / Founder BioOrg

MEER WETEN OVER ONZE MILIEUVRIENDELIJKE SCHOONMAAK?