Integrated Facility Management

  • Service Manager
  • Eigen helpdesk
  • Receptie
  • Catering
  • Security
  • Schoonmaak

Integrated Facility Management staat voor het leveren van hoogwaardige facilitaire diensten met de nadruk op flexibiliteit, gastvrijheid en kwaliteit. Als een alomvattende dienstverlener, bundelt Facilicom haar diensten in één effectief en efficiënt team, gericht op het ondersteunen van de doelen van onze klanten.

1 team voor al jouw diensten

In het kader van IFM, worden de diensten bij een opdrachtgever niet langer door verschillende entiteiten geleverd, maar door één team. Elk teamlid draagt bij aan het totaalpakket en draagt verantwoordelijkheid, niet alleen voor hun individuele taken maar ook voor de algehele kwaliteit van de serviceverlening. Alle teamleden worden samen opgeleid, begeleid en aangesproken op hun prestaties in dienstverlening. Onder onze partners kunnen we ABN AMRO rekenen, die ons vertrouwt voor deze geïntegreerde benadering.

One team, one mission

Facilicom Integrated Facility Management whitepaper

DOWNLOAD DE WHITEPAPER

Integrated Facility Management is een nieuwe aanpak waarbij we met een kleiner team, dat perfect op elkaar is ingespeeld, meer voor jou kunnen realiseren op facilitair vlak.

Door onze M/V/X’en met talent slim te omkaderen en te stimuleren, helpen we je aanzienlijke efficiëntiewinsten te boeken.

Ontdek in deze whitepaper welke opleiding en ondersteuning Facilicom voorziet om van onze medewerkers één sterk Integrated Facility Management-team te maken voor onze klanten.

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Integrated Facility Management (IFM)?