5 star service

Onze 5 star service biedt een uitzonderlijke ervaring binnen onze hospitality dienstverlening. Bij deze dienst willen we een optimale work-life balance bieden met een on-site servicepakket.

Met onze 5 star service kun je kiezen uit verschillende extra's die je bedrijf een vijfsterren beleving geven. Denk hierbij aan een strijkdienst, droogkuis of de mogelijkheid om je auto te laten wassen op de parkeerplaats. We kunnen zelfs een klein cadeauwinkeltje voorzien met items zoals Bongo-bonnen, cava en bloemen. Dit pakket kan volledig worden aangepast aan jouw wensen en behoeften.

Onze 5 star service draagt bij aan het creëren van een positieve werkomgeving en biedt een concurrentievoordeel in de War for Talent.

Verdienen jouw gasten ook een 5 star service? 

Een optimale work-life balance is een essentieel onderdeel van het dagelijks leven. Daarom leggen we de focus op het verzorgen van elk detail met ons on-site dienstenpakket. We willen ervoor zorgen dat jouw gasten niets tekortkomen en dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Als voorbeeld van onze 5 star service hebben we een samenwerking met vzw Labeur, een ecologisch-sociale onderneming uit Gent. Zij komen met plezier je auto wassen op locatie. Met hun elektrische fiets en gebruik van biologische producten, zorgen ze voor een milieuvriendelijke carwash waarbij bijna geen water meer nodig is.

Wil je deze extra diensten op een eenvoudige manier bestellen of reserveren? Dan kunnen we de gebruiksvriendelijke app ‘Ask Nestor’ mee integreren in deze service. 

Lees hier meer

carwash via Ask Nestor