Specialistische schoonmaak

Soms heb je nood aan technische kennis en een professionele aanpak om vervuiling aan te pakken. Denk maar aan zwaar vervuilde locaties of waterschade na overstromingen. Daarom bieden we naast reguliere ook gespecialiseerde schoonmaak aan. Onze teams van experts nemen graag het werk uit handen en bezorgen je opnieuw een propere én veilige ruimte.

Voor deze specialistische reinigingen kan je bij ons terecht:

  • Dieptereiniging woningen, inclusief trappenhuizen, (groot)keukens en sanitair 
  • Reiniging na brand- en waterschade 
  • Reiniging transportsystemen 
  • Opleveringsschoonmaak woningen 
  • Vloeronderhoud 

Gespecialiseerde schoonmaak door Gom

Professionele aanpak

Elk bedrijf en elke situatie vragen om een andere aanpak. Voor we bij je aan de slag gaan, zitten we graag samen. Zo kunnen we naar je wensen luisteren en samen een plan op maat maken.  

Voor uitzonderlijke gevallen, zoals schade na brand of wateroverlast, is het belangrijk dat onze medewerkers snel ter plaatse zijn. Daarom zijn onze teams altijd snel beschikbaar en flexibel inzetbaar. We zorgen er bij Gom voor dat er in minder dan 24u een team aan het werk is.  

Expertise

Bij Gom werken we steeds met ons eigen materiaal. We nemen specialistische reinigingen serieus en gebruiken hiervoor uitsluitend speciale schoonmaakproducten. Onze experts hebben jarenlange praktijkervaring en hanteren de nieuwste technieken. Elke discipline binnen de gespecialiseerde reiniging heeft een team aan experts met de vereiste kennis.  

Als bedrijf willen we ook blijven innoveren, waardoor we investeren in de nieuwste tools zoals schoonmaakrobotica. Met onze kwaliteitsvolle materialen en expert-medewerkers maken we je leven zo makkelijk mogelijk en leveren we brandschone ruimtes af. 

Onze diensten

Facilicom, Gom, schoonmaak, VCA, ISO, MVO, milieu, hospitality, stralen, kantoren, overheid, food, zorg, onderwijs, retail, specialistische reiniging, mobiele, industriële, brand en waterschade, vloeronderhoud, dieptereiniging, glaswad, glasreiniging, reinigingsspecialist, brandschade waterschade, specialistische schoonmaak op maat

Reiniging na brand- en waterschade

Een brand laat veel schade achter, zowel op het gebouw als op het meubilair. Bovendien blijven er roetdeeltjes hangen in de ruimtes en laat het een onaangename geur achter. Ons team gaat hier meteen mee aan de slag.

Maar ook overstromingen, waterlekken of hevige regenval brengen zware schade met zich mee. Wateroverlast tast je muren, meubilair en toestellen aan. En zeker bij water is het van cruciaal belang om zo snel mogelijk met de schoonmaak te starten. Daarom zijn we altijd 24/7 bereikbaar.

Ons team werkt daadkrachtig, efficiënt en professioneel om de schade tot een minimum te beperken. Lees hier meer over brand- en waterschade

Ons noodnummer: 0900 100 87

Desinfectie

Een hygiënische en veilige werkomgeving zijn belangrijk. Onze gespecialiseerde schoonmaakdiensten zoals desinfectie zijn ontworpen om bedrijven te ondersteunen bij het creëren van een gezonde atmosfeer, vooral in situaties die extra aandacht vereisen. Denk hierbij aan virussen, infectieziektes, vervuilde omgevingen,... Onze teams van experts staan klaar om dit aan te pakken en te verhelpen.

Opleveringsschoonmaak

De verhuis naar een nieuwe pand brengt veel met zich mee. Een ontruiming waarbij je de hele inboedel moet inpakken is vermoeiend en tijdrovend. Daarom helpen we je er graag mee.  

Maar we bieden ook opleveringsschoonmaak na een renovatie, bij een nieuwbouw of voor een verhuis. Ons team aan specialisten reinigen je pand met precisie en leveren kraaknette ruimtes af. Zo kan je verhuizen zonder zorgen.

Vloeronderhoud

Het is niet altijd makkelijk om een vloer proper te houden. Tijdens de werkuren wil je dat je werknemers geen last ondervinden van onze diensten en apparatuur. Daarom maken we vooraf altijd een planning om hinder te minimaliseren. Ons schoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in het reinigen van houten, rubberen en (natuur)stenen vloeren, alsook linoleum-, PVC-, tapijt- en gietvloeren.

Dieptereiniging

Bij de dagelijkse schoonmaak mist de tijd of de mankracht om moeilijk bereikbare plaatsen te poetsen. En zeker bij een snelle poetsbeurt durft het wel eens voorkomen dat materialen zoals tapijt enkel oppervlakkig worden gepoetst. Plan daarom een periodieke dieptereiniging in. Tijdens een grondige reiniging van je (groot)keuken of sanitair maken onze specialisten elk hoekje en gaatje brandschoon. Als je dit wenst, kunnen ze je ook helpen met het (de)monteren of vervangen van apparatuur

Meer weten over onze schoonmaakdiensten?

Heb je nood aan een specialistische reiniging? Neem gerust contact op en dan bekijken we samen de beste optie.