Facility Management

Een integrale oplossing, dankzij Facilicom Solutions.

De facilities in je bedrijf managen kost jouw handen vol tijd en moeite.

Loopt de catering naar wens? Zijn de schoonmakers al begonnen? Is de bewaking op post? Gaat alles vlot aan het onthaal? Facilicom Solutions kan je compleet ontzorgen en alle facilitaire diensten uit handen nemen, zowel de uitvoering als het management ervan. Zo heb jij weer genoeg tijd voor andere zaken.

Onze eigen medewerkers staan als een ervaren team voor je klaar, soepel op elkaar ingespeeld en met een aanspreekpunt. De specialisten van Facilicom Solutions werken zo samen aan een inspirerende werkomgeving voor iedereen.

Over welke facilitaire vraagstukken jij je hoofd ook breekt, de consultants van Facilicom Solutions hebben de antwoorden klaar. Zij boren hun kennis aan om jouw facilitaire vraagstukken op te lossen, van asset management tot Activity Based Working. Weet je niet waar beginnen? Dan doorlichten we al je facilitaire processen met een Facility Scan om daarna zowel je organisatie als budgetten te optimaliseren. Op het einde van de rit beschik je over alle tools en processen om je facilitair beheer bij te schaven.

Facility Management Integrated Facility Management PPS Multiservices Maincontracting

Laat je facilities achter in ervaren handen. Op basis van jouw wensen stellen we een integraal dienstenpakket voor je samen, inclusief aansturing en uitvoering.

Consultancy Facilicom Solutions Facility manager

Is je facilitair bedrijf een blinde vlek in je bedrijfsvoering? Onze consultants brengen je facilitaire processen in kaart om daarna zowel je organisatie als budgetten te optimaliseren.

Meer weten over een integrale dienstverlening voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op.

Beluister onze podcast over agile en hybride werken

Thuiswerk zit in de lift en medewerkers verwachten vandaag flexibiliteit in de werkvisie van werkgevers. Hoe anticipeer je hierop als bedrijf met je thuiswerkbeleid en werkplekinrichting? Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers niet in de anonimiteit belanden? Hoe behoud je strakke communicatielijnen? Beluister hieronder of op Spotify de podcast waar Wouter Ommeslag en Kris Legroe hun visie en ervaring delen over agile en hybride werken.

Enkele van onze klanten

Meer weten over een integrale dienstverlening voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op.

Nieuws, blogs en cases

receptionisten ontvangen klant
Zakelijke dienstverlening KMO's Facility Management
Nieuws

Een aantrekkelijke werkplek creëer je zo

Hospitality speelt een steeds belangrijkere rol binnen bedrijven. Zowel interne als externe bezoekers willen een zo goed mogelijke ervaring beleven die in lijn ligt met het DNA en de waarden van je bedrijf. Een geïntegreerde aanpak kan wat dat betreft een enorme meerwaarde zijn.

Waarom kiezen voor Integrated Facility Management
Zakelijke dienstverlening KMO's Facility Management
Nieuws

Waarom kiezen bedrijven voor Integrated Facility Management?

Heb je grootse plannen voor je bedrijf, maar zie je soms door het bos de bomen niet meer? Dan is Integrated Facility Management iets voor jou.

Waarom kiezen voor Integrated Facility Management
Zakelijke dienstverlening KMO's Facility Management
Nieuws

Integrated Facility Management: het model van de toekomst

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun facilitaire diensten uit te besteden aan één externe partner en managementteam.