Facility Management

Een integrale oplossing, dankzij Facilicom Solutions.

De facilities in je bedrijf managen kost jouw handen vol tijd en moeite.

Loopt de catering naar wens? Zijn de schoonmakers al begonnen? Is de bewaking op post? Gaat alles vlot aan het onthaal? Facilicom Solutions kan je compleet ontzorgen en alle facilitaire diensten uit handen nemen, zowel de uitvoering als het management ervan. Zo heb jij weer genoeg tijd voor andere zaken.

Onze eigen medewerkers staan als een ervaren team voor je klaar, soepel op elkaar ingespeeld en met een aanspreekpunt. De specialisten van Facilicom Solutions werken zo samen aan een inspirerende werkomgeving voor iedereen.

Over welke facilitaire vraagstukken jij je hoofd ook breekt, de consultants van Facilicom Solutions hebben de antwoorden klaar. Zij boren hun kennis aan om jouw facilitaire vraagstukken op te lossen, van asset management tot Activity Based Working. Weet je niet waar beginnen? Dan doorlichten we al je facilitaire processen met een Facility Scan om daarna zowel je organisatie als budgetten te optimaliseren. Op het einde van de rit beschik je over alle tools en processen om je facilitair beheer bij te schaven.

Integrated Facility Management facilitaire dienstverlening

Integrated Facility Management

Ontdek de voordelen van Integrated Facility Management: één team dat verantwoordelijk is voor uw facilitaire dienstverlening.

Zakenmannen schudden handen

Interim Facility Management

Of het nu gaat om een tijdelijke opdracht of een structurele invulling, onze Interim Facility Managers helpen je bij onverwachte omstandigheden.

Facility Management Integrated Facility Management PPS Multiservices Maincontracting

Facility Management Diensten

Laat je facilities achter in ervaren handen. Op basis van jouw wensen stellen we een integraal dienstenpakket voor je samen, inclusief aansturing en uitvoering.

Consultancy Asset management Activity based working Facility scan

Consultancy

Laat onze consultants je helpen bij het oplossen van facilitaire vraagstukken. Zo kan je je kostbare tijd besteden aan je hoofdactiviteit.

Meer weten over een integrale dienstverlening voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op.

Beluister onze podcast over agile en hybride werken

Thuiswerk zit in de lift en medewerkers verwachten vandaag flexibiliteit in de werkvisie van werkgevers. Hoe anticipeer je hierop als bedrijf met je thuiswerkbeleid en werkplekinrichting? Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers niet in de anonimiteit belanden? Hoe behoud je strakke communicatielijnen? Beluister hieronder of op Spotify de podcast waar Wouter Ommeslag en Kris Legroe hun visie en ervaring delen over agile en hybride werken.

Enkele van onze klanten

Meer weten over een integrale dienstverlening voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op.