Koffie en meer

Een vliegende start

De kracht van een goede kop koffie valt niet te onderschatten. En al zeker niet van een kopje vol kwaliteit, versheid en ambachtelijkheid. Houd je van een eenvoudige espresso, een romige cappuccino of een heerlijke chai latte? Onze gespecialiseerde barista’s bereiden de heerlijkste koffie die je de nodige boost geeft om de werkdag productief te starten of met succes te volbrengen. 

Een smaakvol toevluchtsoord

kunst in koffie

In onze coffee corner word je direct omringd door aroma’s van versgemalen koffiebonen en krijg je de kans om te kiezen uit een selectie van koffiecreaties - elk met zijn eigen unieke karakter. Onze barista’s staan klaar om je een warm welkom te bieden, letterlijk en figuurlijk. Wil je even gezellig bijkletsen met collega’s, of genieten van een me-time momentje voordat je er weer tegenaan vliegt? Dan is onze coffee corner iets voor jou. 

Nog meer lekkers 

We gaan verder dan enkel koffie. We bieden een ruim aanbod aan smaakvolle drankjes: van thee en warme chocolademelk tot verfrissende dorstlessers. Wil je nog snel een ontbijtje meepikken of genieten van een lekker tussendoortje? Dat kan je met onze heerlijke gebakjes en zoetigheden. 

We willen smaakvolle momenten creëren die de dag van jou en je medewerkers verrijken. Op elk moment kan je je honger komen stillen of je dorst lessen.

Bij Food&i hechten we belang aan de ervaring van plezier en genot in eten en drinken.

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

But first, coffee!