Schoonmaak

Zoekt u een schoonmaakbedrijf dat met u meedenkt en dat flexibel, efficiënt en uiterst vakkundig werkt? Dan is de unieke schoonmaakaanpak van Gom juist wat u nodig heeft. Bij ons gaan schoonmaken en hospitality hand in hand. Onze werknemers zijn betrokken bij hun job en bij uw organisatie. Wij doen bovendien ons best om de juiste profielen met de juiste functie te matchen, want werknemers die gelukkig zijn met hun job kunnen u beter van dienst zijn. Met hun enthousiasme en professionele aanpak laten onze werknemers uw organisatie stralen. Letterlijk en figuurlijk.

Onze diensten

Facilicom, Gom, schoonmaak, VCA, ISO, MVO, milieu, hospitality, stralen, kantoren, overheid, food, zorg, onderwijs, retail, specialistische reiniging, mobiele, industriële, brand en waterschade, vloeronderhoud, dieptereiniging, glaswad, glasreiniging, reinigingsspecialist, MEDIALAAN

Reguliere schoonmaak

Elke organisatie heeft andere behoeftes, daarom krijgt u bij ons een pakket op maat. Of het nu gaat om de schoonmaak van bedrijven, overheden, onderwijs- of zorginstellingen. Bij Gom hebben we de ervaring en expertise om u optimaal van dienst te kunnen zijn en kunt u rekenen op een vlekkeloze service.
 

Facilicom, Gom, schoonmaak, VCA, ISO, MVO, milieu, hospitality, stralen, kantoren, overheid, food, zorg, onderwijs, retail, specialistische reiniging, mobiele, industriële, brand en waterschade, vloeronderhoud, dieptereiniging, glaswad, glasreiniging, reinigingsspecialist, Havenhuis

Industriële & voedselreiniging

Industriële reiniging is een vak apart. Het vereist speciale schoonmaaktechnieken, kennis van het product en van de HACCP-wetgeving. Onze werknemers krijgen daarom de nodige trainingen zodat ze u op al deze vlakken kunnen helpen. We passen onze werkschema’s bovendien aan uw organisatie aan, zodat u aan het begin van de werkdag altijd kunt rekenen op een vlekkeloze werkomgeving. 

Facilicom, Gom, schoonmaak, VCA, ISO, MVO, milieu, hospitality, stralen, kantoren, overheid, food, zorg, onderwijs, retail, specialistische reiniging, mobiele, industriële, brand en waterschade, vloeronderhoud, dieptereiniging, glaswad, glasreiniging, reinigingsspecialist, brandschade waterschade, specialistische schoonmaak op maat, proffesionele schoonmaak

Specialistische schoonmaak

Zoekt u een schoonmaakbedrijf voor een specifieke klus? Bijvoorbeeld het reinigen van vloeren, plafonds, trappenhuizen, tapijten of wagens? Of zoekt u een bedrijf dat u kan helpen met een periodieke dieptereiniging of de reiniging van een gebouw na brand- of waterschade? Op de specialistische schoonmakers van Gom kan u rekenen.
 

Facilicom, Gom, glasreiniging, glaswas, gevelreiniging, schoonmaak, special cleaning, graffiti, anti-graffiticoatings, glasreiniging, hoogwerkers, ruitenwassers, VCA

Ruiten wassen en gevelreiniging

Schone ramen en een schone gevel zijn belangrijk, het is immers het eerste dat uw klanten zien. U wilt daarom betrouwbare glazenwassers, die bovendien efficiënt en veilig werken. Onze glazenwassers hebben minimaal anderhalf jaar ervaring, zijn in het bezit van het certificaat basisveiligheid-VCA en wassen uw glaspartijen met de nieuwste technieken en beste materialen.

Waarom kiezen voor Gom als schoonmaakbedrijf?

Samen met u kijken we wat uw organisatie nodig heeft en maken we een voorstel op maat. Onze schoonmakers verdiepen zich in uw branche en specifieke wensen, ze werken resultaatgericht zodat ze u altijd de beste service kunnen bieden. Al onze werknemers zijn experts in hun vakgebied, dat spreekt voor zich. Naast vaktechnische trainingen voorzien we er ook op vlak van hospitality, veiligheid en duurzaamheid voor al ons personeel en kiezen steeds voor de oplossing met de meeste maatschappelijke relevantie.

Gom Technopolis Mechelen
Gom maakt milieuvriendelijk schoon

Bent u op zoek naar een duurzame partner?

Bij Gom streven we ernaar om CO2-neutraal te werken. Zo maken we gebruik van CNG-wagens en milieuvriendelijke producten zoals ProBio en BioOrg. Daarnaast investeren we in innovaties zoals onze schoonmaakrobots en ons kleendesk-platform. Dankzij deze tools controleert u bijvoorbeeld gemakkelijk de planning, geeft u opmerkingen door en past u de to-do-list aan. Bij Gom gaat het vooral om het digitaliseren en automatiseren on site.

 

Eco Friendly Cleaning

Enkele van onze klanten

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen met de schoonmaak?
Neem dan gerust contact met ons op.

Schoon resultaat, schoon milieu

We proberen CO2-neutraal te werken. Samen met u brengen we daarom altijd eerst onze ecologische voetafdruk in kaart. Daarna kijken we hoe we onze CO2-uitstoot kunnen reduceren. Zo gebruiken we duurzame schoonmaakproducten, gaan we zuinig om met water en optimaliseren we het woon-werkverkeer van onze schoonmakers. Wanneer onze CO2-uitstoot toch meer dan nul is, compenseren we dat met de aankoop van The Gold Standard Milieucertificaten van het Wereld Natuur Fonds. 

Facilicom Blog

Zakelijke dienstverlening Retail Onderwijs KMO's Schoonmaak

Gom poetst groen

Schoonmaken, kuisen, poetsen, schrobben,… we doen het allemaal. We kunnen het dan maar beter goed doen. Gom gaat steeds op zoek naar betere manieren om schoon te maken. We besloten dan ook om al onze klassieke producten te vervangen door Probio.

Schoonmaak

Hasan is Schoonmaker van het Jaar!

Op 13 december werd onze medewerker Hasan "Sam" Saglam verkozen tot Schoonmaker van het Jaar 2018. Hij werkt bij Gom Fleet Services en we zijn bijzonder trots op deze mooie bekroning!

Food & Industrie Schoonmaak

Gom maakt (on)zichtbaar schoon met ATP-metingen

Sinds kort beschikt elke supervisor bij Gom Food over een ATP-meettoestel om z'n controles bij de klant uit te voeren. Met deze meettoestellen verzekert Gom een betere kwaliteit van de schoonmaak en een strengere controle voor de schoonmakers zelf. Zo verzekeren wij de voedselhygiëne bij onze klanten.