Schoonmaak

Zoek je een schoonmaakbedrijf dat meedenkt en dat flexibel, efficiënt en uiterst vakkundig werkt? Dan is de unieke schoonmaakaanpak van Gom juist wat je nodig hebt. Bij ons gaan schoonmaken en hospitality hand in hand. Onze werknemers zijn betrokken bij hun job en bij je organisatie. Wij matchen de juiste profielen met de juiste functie, want werknemers die gelukkig zijn met hun job kunnen je beter van dienst zijn. Met hun enthousiasme en professionele aanpak laten onze werknemers je organisatie stralen. Letterlijk en figuurlijk.

  • Flexibel en efficiënt
  • Hospitality
  • Schoonmaak op maat
  • VCA certifiëring
  • Milieuvriendelijke producten
  • CO2-neutraal

Onze diensten

Waarom kiezen voor Gom als schoonmaakbedrijf?

Samen met jou kijken we wat je organisatie nodig heeft en maken we een voorstel op maat. Onze schoonmakers verdiepen zich in je branche en specifieke wensen, ze werken resultaatgericht zodat ze jou altijd de beste service kunnen bieden. Al onze werknemers zijn experts in hun vakgebied, dat spreekt voor zich. Naast vaktechnische trainingen voorzien we er ook op vlak van hospitality, veiligheid en duurzaamheid voor al ons personeel en kiezen steeds voor de oplossing met de meeste maatschappelijke relevantie.

Benieuwd naar hoe wij kunnen helpen met de schoonmaak?

Neem dan gerust contact met ons op.

Enkele van onze klanten

Gom maakt milieuvriendelijk schoon

Op zoek naar een duurzame partner?

Bij Gom streven we ernaar om CO2-neutraal te werken. Zo maken we gebruik van CNG-wagens en milieuvriendelijke producten zoals ProBio en BioOrg. Daarnaast investeren we in innovaties zoals onze schoonmaakrobots en ons kleendesk-platform. Dankzij deze tools controleer je bijvoorbeeld gemakkelijk de planning, geef je opmerkingen door en pas je de to-do-list aan. Bij Gom gaat het vooral om het digitaliseren en automatiseren on site.

 

Eco Friendly Cleaning

Schoon resultaat, schoon milieu

We proberen CO2-neutraal te werken. Samen met jou brengen we daarom altijd eerst onze ecologische voetafdruk in kaart. Daarna kijken we hoe we onze CO2-uitstoot kunnen reduceren. Zo gebruiken we duurzame schoonmaakproducten, gaan we zuinig om met water en optimaliseren we het woon-werkverkeer van onze schoonmakers. Wanneer onze CO2-uitstoot toch meer dan nul is, compenseren we dat met de aankoop van The Gold Standard Milieucertificaten van het Wereld Natuur Fonds.