Food&i, bedrijfscatering met impact


Food met impact voor een gezonde bedrijfscultuur

Bedrijfscatering kan en moet anders. Beter en gemakkelijker. Maar ook gezonder en duurzamer. Daar zijn we bij Food&i van overtuigd. Daarom maken wij een nieuwe manier van eten en drinken op de werkvloer mogelijk. Met pure en persoonlijke menu’s, maar ook met slimme digitale oplossingen. Zodat jouw medewerkers elke dag vitaal en gedreven het beste van zichzelf geven. Ontdek hier hoe we dat doen voor jouw onderneming.

Ontdek ons voorstel voor jouw bedrijf

Slimme, gezonde en duurzame bedrijfscatering is vandaag cruciaal voor de beste employee experience.
Wil je weten hoe Food&i het verschil maakt binnen jouw bedrijf? Neem vandaag nog contact met ons op voor een voorstel op maat

klant ontvangt lunch in bedrijfsrestaurant

Catering op locatie

Van een transparant partnership tot een menu op maat: Food&i staat altijd dicht bij zijn klanten. Ook létterlijk, want we verzorgen jouw bedrijfscatering op locatie. 

foodwall food&i

Slimme digitale oplossingen

Om een echte foodrevolutie waar te maken, moeten we innovatief zijn. Daarom zetten we ook volop in op digitale oplossingen zoals een Foodwall of Smartfridge.

koffie en meer bij Food&i

Koffie en meer

Naast lekkernijen en verfrissende drankjes bieden onze gespecialiseerde barista’s heerlijke koffie aan. De perfecte boost om je werkdag productief te starten of met succes te volbrengen. 

mensen ontmoeten elkaar in bedrijfsrestaurant

Ben je ook op zoek naar een nieuw cateringconcept dat past binnen je veranderende organisatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Want Food&i is er voor iedereen. 

Is jouw organisatie klein of groot, met of zonder een eigen keuken of bedrijfsrestaurant? We hebben voor elk type bedrijf een slimme oplossing. En natuurlijk met een persoonlijk aanbod om alle medewerkers energiek de dag in te sturen. 

Een bedrijfsrestaurant krijgt een centrale plek in organisaties. Food&i biedt een plek om te eten, te genieten, te ontmoeten en te werken.

collega's lachen samen tijdens lunch

Werken bij Food&i, dat is volop groeien én impact creëren. 

Doe jij mee met onze Food Revolutie?

Natuurlijk wil je boeiend werk en talloze groeikansen. En dan nog liefst binnen een leuk team. Maar je wil ook impact creëren, voor de wereld en voor je medemens. Al eens van Food&i gehoord? Als jong en ambitieus onderdeel van de Facilicom-groep gaan wij voor een echte food revolutie. We helpen bedrijven om hun medewerkers een gezond en duurzaam menu voor te schotelen. Dat doen we met lokale, smaakvolle producten waar we echt achter staan en met vernieuwende oplossingen – van complete restaurants tot slimme bestelapps.

Zo’n food revolutie zet je niet in je eentje in gang. Het succes ervan wordt vooral bepaald door onze mensen: rasechte foodies met lef en zin om uitdagingen aan te pakken, met aandacht voor wat écht telt en met heel veel passie voor lekker eten en drinken. 

Voel jij je geroepen?