Extra diensten

Bij Facilicom Hospitality Services gaan we voor een ultieme ontvangstervaring. Onze dienstverlening gaat verder dan het klassieke onthaal. We bieden innovatieve oplossingen die bijdragen aan een optimale beleving voor jouw gasten en medewerkers. Daarom is er de mogelijkheid om extra diensten af te nemen zoals onze exclusieve 5 star service, virtuele receptie en horeca integraties.

Ontdek hoe onze diensten de normen van gastvrijheid overstijgen en jouw organisatie voorzien van unieke oplossingen op maat. Van leuke extra's tot innovatieve virtuele recepties en heerlijke horeca-integraties, we zijn er trots op om een waardevolle partner te zijn in het creëren van een onvergetelijke gastbeleving.

carwash via Ask Nestor

5 star service

Onze 5 star service biedt een uitzonderlijke ervaring binnen onze hospitality dienstverlening. Bij deze dienst willen we een optimale work-life balance bieden met een on-site servicepakket.

Virtual Reception

Virtuele receptie

Met een virtuele receptie bieden we een plaats- en tijdonafhankelijk onthaal. De ideale oplossing die een klassieke receptie vervangt of aanvult tijdens piekmomenten en vakanties. 

vrouw brengt lunch aan gasten

Horeca integraties

Niks dat onze zintuigen zo prikkelt als lekker eten en drinken. Onze hosts verwennen de smaakpapillen van jouw gasten met een smaakvolle koffie of een lekkere lunch.