Asset Management

Wij gaan verder dan louter onderhoud

Ongeacht de sector of business waarin jouw organisatie zich begeeft, assets of bedrijfsmiddelen zijn belangrijke onderdelen van elke bedrijfsvoering. Binnen Facilicom Solutions hebben wij een divisie die gespecialiseerd is in alles aangaande Asset Management. Dit wil zeggen dat wij verder gaan dan louter het onderhoud van jouw bedrijfsmiddelen en ook een strategische denkoefening op poten zetten.

Inventaris, conditiemeting en onderhoudsplan

Wij kijken op strategisch vlak met jou mee naar de implicaties en waarde bij aankoop of gebruik van bepaalde assets. Nadien ondersteunen wij bij de implementatie. Dit gaat van het in kaart brengen van de assets tot het opstellen van een duurzaam meerjarig onderhoudsplan. Wij doen met andere woorden eerst een inventarisatie, nadien een conditiemeting volgens de NEN-norm en vervolgens stellen we een meerjarig onderhoudsplan op. Ten slotte gebeurt dit allemaal op maat van uw wensen en organisatie.

meerjarenonderhoudsplanning-stap-1-download

Download de whitepaper

In drie stappen naar een correct en actueel onderhoudsplan volgens de NEN 2767 norm?Lees nu onze driedelige reeks over meerjarenonderhoudsplanning en conditiemeting.

 

Download de whitepaper

Laat je assets in kaart brengen door Facilicom Solutions en profiteer van een onderhoudsplan op maat.