Desinfectie

Een hygiënische en veilige werkomgeving is belangrijk. Onze gespecialiseerde schoonmaakdiensten zoals desinfectie zijn ontworpen om bedrijven te ondersteunen bij het creëren van een gezonde atmosfeer, vooral in situaties die extra aandacht vereisen. Denk hierbij aan virussen, infectieziektes, vervuilde omgevingen,... Onze teams van experts staan klaar om dit aan te pakken en te verhelpen.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze desinfectiediensten jouw bedrijf kunnen ondersteunen en beschermen.

Gerichte desinfectie: schurft, TBC en meer

Naast bestrijding en preventie van virussen met behulp van schoonmaak, bieden we gespecialiseerde schoonmaakdiensten voor het desinfecteren van specifieke infectieziekten zoals schurft en tuberculose (TBC). Onze teams zijn getraind in het veilig en effectief aanpakken van deze ziekteverwekkers, waarbij we zorgen voor een grondige desinfectie om verdere verspreiding te voorkomen.

Schoonmaken van vervuilde omgevingen

Soms vereisen situaties meer dan een standaard schoonmaak. Het schoonmaken van vervuilde omgevingen, inclusief het verwijderen van bloed, lichaamsvochten en andere potentieel gevaarlijke verontreinigingen kan ingewikkeld zijn. Onze professionals zijn uitgerust met de juiste beschermende uitrusting en hebben ervaring in het veilig en discreet omgaan met dergelijke omstandigheden.

Kwaliteit en veiligheid

Bij Gom desinfecteren we nauwkeurig en grondig, waarbij we voldoen aan alle geldende regelgeving en normen. Ons doel is om jouw bedrijf een geruststellende omgeving te bieden waarin je medewerkers veilig kunnen werken.

Tips om zelf besmetting te voorkomen

  • Was je handen met zeep (min. 20 sec) en droog af met een papieren doekje.
  • Hoest en nies in je elleboog of in een tissue en gooi deze nadien in de vuilbak.
  • Vermijd handen schudden en contact met personen die ziek zijn.
  • Voel je je ziek, blijf thuis en bel de huisarts.
  • Reinig je werkplek.
  • Raak zo min mogelijk je mond, neus en ogen aan.