Reguliere schoonmaak

  • Nationale dekking
  • Hospitality
  • Voorstel op maat
  • Milieuvriendelijk schoonmaken
  • Service Level Agreements
  • Klantportaal & Gom Quality Tool

 

Wij passen ons volledig aan jouw organisatie aan. Heb je nood aan een schoonmaakbedrijf voor uw kantoor, overheids-, onderwijs- of zorginstelling? Wij maken een voorstel op maat. Onze flexibele teams en ervaren werknemers bieden jou een vlekkeloze service en met onze unieke aanpak garanderen we dat je altijd een propere werkomgeving hebt.

Wat maakt ons uniek?

Miniatuurvoorbeeld

Security en discretie

Het is belangrijk dat je team van schoonmakers, net als je andere werknemers, past binnen de bedrijfscultuur. Daarom besteden we extra aandacht aan het matchen van de juiste persoon met de juiste job. Heb je nood aan iemand die zich discreet kan opstellen of die een training in veiligheid heeft genoten? Wij regelen het.

Miniatuurvoorbeeld

Hospitality

Onze werknemers zijn ervaren, vakkundig en nauwkeurig, daar kan je vanop aan. Ze krijgen bovendien een training in hospitality. We vinden dit zeer belangrijk, want samen met de andere werknemers zijn ze het gezicht van jouw organisatie. Onze schoonmakers zullen dus altijd net dat ene stapje verder gaan en proactief met jou meedenken. 

Miniatuurvoorbeeld

Klantportaal

Een duidelijke en directe communicatie is voor ons essentieel. Daarom krijg je bij ons één contactpersoon bij wie je met al je vragen terechtkunt. We werken bovendien met een innovatief klantportaal. Via dit portaal werk je eenvoudig de planning bij, communiceer je met de servicedesk en geef je opmerkingen of klachten door.

Gom maakt milieuvriendelijk schoon

Gom maakt milieuvriendelijk schoon

Gom maakt als eerste schoonmaakbedrijf de stap om volledig over te schakelen naar milieuvriendelijke schoonmaakproducten voor de reguliere schoonmaak. Voor het schoonmaken van gebouwen leek het tot voor kort noodzakelijk om chemicaliën te gebruiken. Gom bewijst met het gebruik van de ProBio producten dat het écht anders én milieuvriendelijk kan. Eco friendly cleaning!

Bij onze klant Medialaan zet Gom het zelfreinigend ecosysteem van BioOrg in. Waarbij positieve organismen uit zichzelf de leefomgeving schoner maken. Deze oplossing inspireert zich op het bos, waar organismen al miljoenen jaren zelf hun schoonmaaktaken vervullen.

Meer over eco friendly cleaning

Hoe kunnen wij helpen?

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor de schoonmaak van kantoren, overheden, onderwijs- of zorginstellingen? Onze ervaren schoonmakers zijn je graag van dienst. Wij zetten in op kwaliteit, maar verliezen ook de totaalervaring niet uit het oog. Zo zal er tijdens het schoonmaken van een kantoor niet enkel voor gezorgd worden dat de wc schoon is, hij zal ook lekker ruiken. Dit klinkt logisch, maar is lang niet altijd evident.

Als je kiest voor een samenwerking met Gom, dan stellen we eerst samen met jou Service Level Agreements op. Aan de hand daarvan stellen we een team samen met daarin de juiste expertise voor je organisatie.

Om een vlotte samenwerking te kunnen garanderen, plannen we bovendien regelmatig meetings in zodat we het actieplan kunnen evalueren en optimaliseren. Het kan immers altijd nóg beter.

Onze klant aan het woord

Danny Erreweyaert, de verantwoordelijke Communicatie & Facilities van onze tevreden klant Evonik, legt in deze video met plezier uit wat Gom en Prorest dagelijks voor hen betekenen.

Benieuwd naar hoe wij  kunnen helpen met de schoonmaak?
Neem dan gerust contact met ons op.