Reguliere schoonmaak

  • Nationale dekking
  • Hospitality
  • Voorstel op maat
  • Milieuvriendelijk schoonmaken
  • Service Level Agreements
  • Klantportaal & Gom Quality Tool

Je werkt graag in opperste concentratie met je brein op scherp. Dat doe je best op een schone werkplek, waar je fris en monter je dag begint. Met Gom maken we jouw kantoor brandschoon, van de vloer tot de bovenkant van elke bureaukast.

Wij passen ons volledig aan jouw organisatie aan. Heb je nood aan een schoonmaakbedrijf voor uw kantoor, overheids-, onderwijs- of zorginstelling? Wij maken een voorstel op maat. Onze flexibele teams en ervaren werknemers bieden jou een vlekkeloze service en met onze unieke aanpak garanderen we dat je altijd een propere werkomgeving hebt.

Hoe kunnen wij helpen?

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor de schoonmaak?

  • Voor kantoren,
  • Voor overheden,
  • Voor onderwijs- of zorginstellingen?

Onze ervaren schoonmakers zijn je graag van dienst. Wij zetten in op kwaliteit, maar verliezen ook de totaalervaring niet uit het oog. Zo zal er tijdens het schoonmaken van een kantoor niet enkel voor gezorgd worden dat de wc schoon is, hij zal ook lekker ruiken. Dit klinkt logisch, maar is lang niet altijd evident.

Als je kiest voor een samenwerking met Gom, dan stellen we eerst samen met jou Service Level Agreements op. Aan de hand daarvan stellen we een team samen met daarin de juiste expertise voor je organisatie.

Om een vlotte samenwerking te kunnen garanderen, plannen we bovendien regelmatig meetings in zodat we het actieplan kunnen evalueren en optimaliseren. Het kan immers altijd nóg beter.

Benieuwd naar hoe wij kunnen helpen met de schoonmaak?
Neem dan gerust contact met ons op.

Wat maakt ons uniek?

Facilicom, Gom, schoonmaak, VCA, ISO, MVO, milieu, hospitality, stralen, kantoren, overheid, food, zorg, onderwijs, retail, specialistische reiniging, mobiele, industriële, brand en waterschade, vloeronderhoud, dieptereiniging, glaswad, glasreiniging, reinigingsspecialist, Havenhuis

Security en discretie

Het is belangrijk dat je team van schoonmakers, net als je andere werknemers, past binnen de bedrijfscultuur. Daarom besteden we extra aandacht aan het matchen van de juiste persoon met de juiste job. Heb je nood aan iemand die zich discreet kan opstellen of die een training in veiligheid heeft genoten? Wij regelen het.

Facilicom, Gom, schoonmaak, VCA, ISO, MVO, milieu, hospitality, stralen, kantoren, overheid, food, zorg, onderwijs, retail, specialistische reiniging, mobiele, industriële, brand en waterschade, vloeronderhoud, dieptereiniging, glaswad, glasreiniging, reinigingsspecialist, brandschade waterschade, specialistische schoonmaak op maat, horeca, Technopolis

Hospitality

Onze werknemers zijn ervaren, vakkundig en nauwkeurig, daar kan je vanop aan. Ze krijgen bovendien een training in hospitality. We vinden dit zeer belangrijk, want samen met de andere werknemers zijn ze het gezicht van jouw organisatie. Onze schoonmakers zullen dus altijd net dat ene stapje verder gaan en proactief met jou meedenken. 

eco friendly cleaning

Eco-friendly cleaning

Gom zet als eerste schoonmaakbedrijf de stap om volledig over te schakelen naar milieuvriendelijke schoonmaakproducten voor de reguliere schoonmaak. Eco friendly cleaning met ProBio producten!

Meer over eco friendly cleaning

Onze klant aan het woord

Danny Erreweyaert, de verantwoordelijke Communicatie & Facilities van onze tevreden klant Evonik, legt in deze video met plezier uit wat Gom en Food&i dagelijks voor hen betekenen.

Wij helpen jou met de schoonmaak.