Slimme digitale oplossingen

Een slimmere en duurzamere bedrijfscatering

Food&i zorgt ervoor dat je medewerkers anders en beter gaan eten. Met een gezonder, meer duurzaam aanbod op maat van ieders voorkeur. We ontketenen een foodrevolutie door consistent voor duurzame en lokale producten te kiezen. Maar we weten ook dat er meer nodig is om deze revolutie te doen slagen. De nieuwste technologieën, bijvoorbeeld. Daarom zetten we ook volop in op digitale oplossingen die catering binnen elk bedrijf meetbaar en doeltreffend maakt. Of je nu op zoek bent naar gepersonaliseerde keuzes of een avondmaaltijd wilt meenemen, onze technologische benadering van catering verandert de manier waarop jij en je medewerkers van eten genieten. Ontdek hier hoe we dat doen.

Interesse in onze slimme oplossingen voor jouw bedrijf?

Contacteer ons

Alle data centraal voor 360° zicht op de catering 

Food&i biedt bedrijven een slimme totaaloplossing aan, waarbij medewerkers zelf kiezen op welke manier ze hun eten en drinken aankopen. In het restaurant rekenen ze af aan de kassa, maar ze kunnen bijvoorbeeld ook via de app bestellen. Op grotere locaties is onze Foodwall hier de geschikte oplossing voor. Je geeft je keuze in via de app, betaalt online en krijgt een code waarmee je jouw gepersonaliseerde bestelling kan ophalen in de Foodwall. Daarnaast kan ook een Smart Fridge op relevante locaties worden geplaatst: een slimme koelkast die voorzien is van technologie om producten meteen af te rekenen. 

Kassa, app, Foodwall en Smart Fridge worden allen gekoppeld aan 1 centraal digitaal platform voor een 360° zicht op alle cateringactiviteiten binnen het bedrijf.

Altijd lekker en gezond eten dankzij onze schaalbare aanpak

Bij Food&i vinden we dat je medewerkers altijd lekker, gezond en duurzaam moeten kunnen eten. Maar we houden ook rekening met het budgettaire plaatje van je bedrijf én met de toekomst van onze planeet. Zo hoef je op minder drukke dagen geen bedrijfsrestaurant open te houden: onze smart fridge voorziet op zulke momenten toch een lekker vers aanbod voor de aanwezige collega’s. En wat met de gerechten die op het einde van de dag overblijven? Die halen je medewerkers netjes en veilig verpakt uit de smart fridge - zo hebben ze meteen een maaltijd voor de thuiswerkdag die volgt. 

Kortom: onze schaalbare, flexibele aanpak zorgt voor meer interne tevredenheid en minder verspilling.

Foodwall Food&i

Meer catering op maat, minder waste

Dankzij ons centrale digitale platform weten we exact hoeveel – en welke – producten worden aangekocht door je medewerkers. Deze inzichten worden vervolgens gekoppeld aan ons inkooprogramma. 

Zo kunnen we het aanbod binnen je bedrijf helemaal afstemmen op de voorkeuren van het personeel. Met een hoger engagement als resultaat: ook de liefde voor het bedrijf gaat door de maag. 

Bovendien worden zo geen overbodige producten meer aangekocht, met zero waste als resultaat. 
Dat is goed voor je budget én voor de planeet.

Ga ook voor meer efficiëntie en minder waste

De slimme oplossingen van Food&i hebben een positieve impact op je bedrijf, je medewerkers én onze planeet.
We vertellen je er graag meer over.