Cleanroom reiniging

Je cleanroom voor delicate processen moet steeds piekfijn in orde zijn. Cleanrooms spelen een grote rol in diverse industrieën waarin deze processen centraal staan. Deze speciaal ontworpen ruimtes vereisen een uitzonderlijk niveau van reinheid om contaminatie te voorkomen. Daarom is professionele cleanroom reiniging noodzakelijk

Benieuwd wat Gom kan betekenen voor jouw bedrijf?

Strikte cleanroom reiniging

Cleanrooms worden gebruikt in sectoren zoals de farmaceutische industrie, biotechnologie, elektronica, en andere gebieden waar zelfs de kleinste vervuiling grote gevolgen kan hebben. Onzichtbare vijanden zoals stofdeeltjes, micro-organismen en chemische dampen kunnen de productieprocessen verstoren en de kwaliteit van de producten aantasten. Daarom is het van groot belang dat cleanrooms regelmatig en grondig worden gereinigd.

Daarom bieden we professionele cleanroom reiniging aan, om die onzichtbare vijanden geen kans te geven. Hiervoor volgen we een strikte procedure en gebruiken we uitsluitend de meest gepaste materialen.

Geschikte reinigingsmiddelen

We gebruiken alleen materialen die geschikt zijn voor cleanroom reiniging. Dit omvat gespecialiseerde reinigingsmiddelen en apparatuur die geen deeltjes of residu achterlaten. Verder zijn onze reinigingsprocedures nauwgezet en omvatten alle aspecten van de cleanroom, van de vloeren en muren tot de apparatuur en luchtventilatiesystemen.

Ons team bestaat uit professionals die speciaal zijn opgeleid in cleanroom reiniging. Zij zijn zich bewust van de strenge normen en zorgen voor een foutloze uitvoering.