Werken bij Facilicom

Functiegroepen

Supervisor regio Lummen

Lummen
(Leidinggevende) schoonmaker Voltijds & Deeltijds 3032

Wat verwachten we van jou?Als supervisor schoonmaak geef je leiding aan verschillende schoonmaakploegen in regio Limburg. Je controleert de kwaliteit van het uitgevoerde werk, communiceert helder en duidelijk met je team en met de klant en organiseert en coördineert de schoonmaakactiviteiten. Daarnaast verzorg je de planning, volg je de administratie en afwezigheden op en ben je verantwoordelijk voor de aansturing, opleiding en aanwerving van het personeel. Je hebt oog voor de noden en wensen van de klant en anticipeert hierop, maar je houdt daarbij altijd rekening met de relevante afspraken en processen. Bij jou voelt de klant zich koning.  

Lees meer Solliciteer

Barista - regio Brussel

Brussel
Catering Medewerker Voltijds 3047

Als barista bij food&i zal je instaan voor:

  • De koffie- en smoothiebar met ontbijtcorner (ontbijtgranen, yoghurts, vers sinaasappelsap, thee etc).
  • Het maken van diverse soorten koffies en smoothies.
  • Het onderhoud en het schoonhouden van de bar/lounge.
  • Bovendien ben je het gezicht van de lounge, met een groot inlevingsvermogen naar de klanten toe. Een lach en een gezellige babbel doet deugd voor iedereen!
  • Het aanvullen en onderhouden van de koffiemachines aanwezig bij de klant
Lees meer Solliciteer

Chef gerant bedrijfsrestaurant (regio Brussel)

Brussel
Catering Medewerker Voltijds 3048

Voor food&i zijn wij op zoek naar een vaste chef gerant in de bedrijfskeuken van onze klant te Brussel. Als Chef Gérant ben jij diegene die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaarstaan voor de klant. Samen met je collega’s sta je in voor de koude en warme bereidingen.Je taken zijn:

  • Aansturen en begeleiden van een team van keukenmedewerkers. Je straalt het DNA uit van food&i en probeert je team hierin ook mee te nemen.
  • Activiteiten in de keuken organiseren en coördineren.
  • Enorm veel goesting hebben om te koken en dit in combinatie met een stukje administratie (bestellingen, menu’s opmaken, aanwezigheden team…).
  • Organiseren van de mis en place en keukenservice.
  • Creatief meedenken over nieuwe suggesties/trends. Denk hierbij aan vers en gezond, seizoensgebonden, lokale producten, bio, vegan,…
  • Waken over de kwaliteit van alle gerechten en een vlotte service.
  • Zorgen voor een optimaal foodcost-beheer waarbij je er steeds in slaagt om smaakvolle en gezonde maaltijden te bereiden.
Lees meer Solliciteer

Keukenmedewerker bedrijfsrestaurant PT - regio Brussel

Brussel
Catering Medewerker Deeltijds 3046

Als keukenmedewerker ben jij diegene die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaarstaan voor de klant. Samen met je collega’s sta je in voor de koude en warme bereidingen.Jouw dagen zijn goed gevuld door onderstaand takenpakket:

  • Je staat in voor de bereiding van salades, yoghurts, belegde broodjes,…
  • Je staat aan de scheptoog, om de klanten te bedienen met warme en koude gerechten.
  • De keuken op orde houden is ook één van jullie taken.
  • Tijdens en na de shift sta je in voor de opruim en/of afwas en zet je alles netjes op z’n plaats.
  • Ook spring je soms in aan de kassa en zorg je in het algemeen voor een goede service. 
Lees meer Solliciteer

Sales Manager GOM

Antwerpen
Sales - Management of Stafmedewerker - Marketing 2165

In deze functie wordt jij verantwoordelijk voor business development bij GOM. Je hebt een interesse in de facilitaire branche en zin om je te engageren binnen ons team.

  • Je maakt en onderhoudt vlot het contact met “decision makers” bij allerlei soorten bedrijven  en functies (Facility Managers, CFO, CEO, …).
  • Je neemt doordachte initiatieven die aanslaan bij wat prospects van onze dienstverlening verwachten.
  • Je bent steeds op zoek naar opportuniteiten
  • Je zet pro-actief de nodige acties op  om nieuwe klanten te werven.
  • Daarnaast onderhandel je natuurlijk ook contracten op een gestructureerde, professionele manier en waak je over de haalbaarheid en rentabiliteit.
  • Je kan fungeren als aanspreekpunt voor alle materie die te maken heeft met cleaning.
  • Je bent als  een vis in het water op netwerk events
  • Je weet prospects te enthousiasmeren
Lees meer Solliciteer

Receptionist(e)

Antwerpen
Receptionist Receptionist Deeltijds

Als receptionist ben je de attente gastvrouw/-heer aan het onthaal van onze klant in Antwerpen.

Wat ga jij doen?

  • Je hebt een gastvrije en proactieve rol bij het benaderen van de bezoekers/studenten.
  • Je bewaakt de orde en netheid op kantoor.
  • Uiteraard sta je, als receptionist, dagdagelijks in voor:
    • Het klantgericht en professioneel beantwoorden van mails
    • Telefonie 
    • Agendabeheer
    • Administratieve ondersteuning van het team.
Lees meer Solliciteer

Keukenmedewerker bedrijfsrestaurant

Antwerpen Haven
Catering Medewerker Voltijds 3043

Als keukenmedewerker ben jij diegene die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaarstaan voor de klant. Samen met je collega’s sta je in voor de koude en warme bereidingen.Jouw dagen zijn goed gevuld door onderstaand takenpakket:

  • Je staat in voor de bereiding van salades, yoghurts en belegde broodjes.
  • Je staat aan de scheptoog, om de klanten te bedienen met warme en koude gerechten.
  • De keuken op orde houden is ook één van jullie taken.
  • Tijdens en na de shift sta je in voor de opruim en/of afwas en zet je alles netjes op z’n plaats.
  • Ook spring je soms in aan de kassa en zorg je in het algemeen voor een goede service. 
Lees meer Solliciteer

Manager Commercial Tenders

Antwerpen
Management of Stafmedewerker - Marketing - Administratie Voltijds 3015

Wat doe je?Binnen jouw team ligt de focus op het schrijven van presentaties voor grote en strategische accounts van Facilicom, met als doel om tot een winnend voorstel te komen.Als Manager commercial Tenders ben je verantwoordelijk voor het coachen en coördineren van een team van 5 tal tenderspecialisten en tender support medewerkers.Je bouwt vanuit een gezamenlijke visie van jezelf en directie een performante afdeling uit die kwaliteit garandeert.Wat is jouw doelstelling?Jij neemt je verantwoordelijkheid om samen met je team en alle stakeholders (sales, calculatie, operations) tenders te winnen. Je voorziet in de behoefte van potentiële opdrachtgevers en vertaalt deze wensen in een concrete offerte en/of presentatie met duidelijke klantwaarde. Je zorgt voor het totale proces van binnenkomst van de uitvraag, het opzetten van het projectteam, het organiseren van een kick-off, het schrijven van de teksten en het verwerken in een aantrekkelijk voorstel voor de opdrachtgever.Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden?

Lees meer Solliciteer

Teamleader Reception Services

Antwerpen
Receptionist Voltijds

Ben jij een ervaren en sprankelende Teamleader met ervaring in hospitality? Op zoek naar een spilfunctie binnen een sterk groeiende organisatie? Wil je ruimte voor initiatief, eigen projecten en persoonlijke groei?Het takenpakket is divers, elke dag anders en voor een deel pro-actief aan te vullen.Het zwaartepunt ligt op de klantgerichtheid: 

  • Je houdt toezicht op de gemaakte afspraken met klanten en zorgt ervoor dat de implementatie van nieuwe hospitality  concepten vlekkeloos verloopt.
  • Eigen initiatief met betrekking tot hospitality, nieuwe projecten en het oppakken van zaken wordt binnen de organisatie op prijs gesteld.
  • Personeelsgericht, draag je samen met de manager de verantwoordelijkheid van de onboarding van onze medewerkers op nieuwe projecten .Je wordt hierbij ondersteund door de teamleaders .  Retentie van personeel is belangrijk. Je draagt zorg voor een optimaal werk- en leerklimaat in samenwerking met de teamleaders. 
  • Je fungeert als backup van de reception services manager op gebied van operational & office management taken. 
  • Je werkt nauw samen met de manager en collega teamleaders.
Lees meer Solliciteer

Chef regio - regio Ardooie

Ardooie
Catering Medewerker Voltijds 3038

Als Chef Gérant ben jij diegene die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaarstaan voor de klant. Samen met je collega’s sta je in voor de koude en warme bereidingen. 

Je taken zijn:

  • Aansturen en begeleiden van een team van keukenmedewerkers.
  • Activiteiten in de keuken organiseren en coördineren.
  • Bereiden van de gerechten.
  • Organiseren van de mis en place en keukenservice.
  • De dienst verzorgen en de gerechten doorgeven.
  • Creatief meedenken over nieuwe suggesties.
  • Zorgen voor een vlotte service.
  • Waken over de kwaliteit van alle gerechten.
  • Zorgen voor een optimaal foodcost-beheer waarbij je er steeds in slaagt om smaakvolle en gezonde maaltijden te bereiden.
  • Administratie en afwezigheden opvolgen van je team.
  • Beheren van zendnota’s en bijbehorende facturatie.
Lees meer Solliciteer