Werken bij Facilicom

Functiegroepen
Enter an address to filter results.

Business Development Sales Manager

Antwerpen
Sales Voltijds 1667

De Business Development Sales Manager komt terecht in een team van 8 directe collega’s. Je gaat in deze functie op zoek naar opportuniteiten om de samenwerking met bestaande klanten door te ontwikkelen en daarnaast ook naar nieuwe klanten. Om je plan van aanpak kracht bij te zetten, laat je jezelf ondersteunen door de afdeling marketing. Je maakt en onderhoudt het contact met “decision makers” wat betreft facilitair beheer bij de grotere bedrijven (CFO, Facility Director,…). Daarnaast onderhandel je natuurlijk ook contracten op een gestructureerde, professionele manier en waak je over de haalbaarheid en rentabiliteit. Je kan fungeren als aanspreekpunt voor alle materie die te maken heeft met het professioneel facilitair beheer.

Lees meer Solliciteer

Technical Team Lead

Everberg
Facility Management / Medewerker - Techniek Voltijds 1666

We zoeken een technische Team Lead bij onze klant in Everberg die de  hard services van ons contract beheert: HVAC en de plaatselijke  klusjesdienst: kleine elektrische en sanitaire installaties, schrijnwerkerij, metaalbewerking,…).Je bent on site verantwoordelijk voor het rendement en de planning en je helpt bij de prijsvorming van de contracten via bestaande en nieuwe leveranciers.. Je gaat actief op zoek naar verbeteringstrajecten en optimalisatie van de services. Door je hoge veiligheidsstandaarden ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en  veiligheid van het team en de site.Bij nieuwe projecten voor jouw dienst, zorg jij voor voorbereiding en coördinatie van personeel en onderaannemers. Je geeft de nodige ondersteuning bij het opstart van de projecten.  De administratieve afhandeling van al je projecten (offertes opmaken/opvragen, bestellingen, aanmelding bezoekers, controle uurstaten) zit in jouw handen.Je zorgt dat een langetermijnvisie voor de hardservices uitgerold wordt en dat deze up-to-date gehouden wordt.

 Opvolging hard services

Lees meer Solliciteer

Supervisor schoonmaak Regio Gent

Gent
(Leidinggevende) schoonmaker Voltijds 1664

Als supervisor schoonmaak geef je leiding aan verschillende schoonmaakploegen in de Gent-Waasland-Zelzate. Je controleert de kwaliteit van het uitgevoerde werk, communiceert helder en duidelijk met je team en met de klant en organiseert en coördineert de schoonmaakactiviteiten. Daarnaast verzorg je de planning, volg je de administratie en afwezigheden op en ben je verantwoordelijk voor de aansturing, opleiding en aanwerving van het personeel. Je hebt oog voor de noden en wensen van de klant en anticipeert hierop, maar je houdt daarbij altijd rekening met de relevante afspraken en processen. Bij jou voelt de klant zich koning. Ben jij de supervisor die wij zoeken? Vul dan het sollicitatieformulier op deze pagina in!

Lees meer Solliciteer

Facility Coördinator regio Oost-Vlaanderen/Brussel

Vlaams-Brabant / Brussel
Facility Management / Medewerker Voltijds 1664

Als Facility Coördinator kom je terecht bij één van onze klanten. Voor die klant ben jij het aanspreekpunt voor facilitaire disciplines. Je staat in voor de planning en coördinatie van facilitaire diensten en volgt de activiteiten op rond schoonmaak, groenbeheer, vending/catering, kantoormateriaal en receptie. Taken en verantwoordelijkheden: 

 • Je vertaalt alle dagelijkse aanvragen naar concrete acties. Dit kan gaan van het organiseren van een herstelling tot een klachtenbehandeling.
 • Je onderhoudt nauw contact met leveranciers waarbij je de kwaliteit van geleverde service niet uit het oog verliest.
 • Je waakt over het financieel beheer van de facilitaire dienstverlening (o.a. checken en goedkeuren facturen, checken en input van cijfergegevens en het beheren van de kosten)
 • Je zorgt door een betrokken houding dat je op de hoogte bent van alle actuele of nieuwe werkzaamheden.
 • Je zorgt ervoor dat het facilitair beheer wordt uitgevoerd volgens vooropgestelde planning, timing en kwaliteit.
Lees meer Solliciteer

15 Bewakingsagenten Parkeerwacht regio Brugge

Brugge
Bewaking Voltijds 1653-1667

Als parkeerwachter ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van een correcte en zo sluitend mogelijke controle op het parkeren met beperkte tijdsduur: controle op het betalend parkeren tijdens de betalende uren en de controle in de “blauwe zone” (parkeerschijf). Deze controles voer je uit per scooter of per wagen. Daarnaast ben je ook een aanspreekpunt op straat: het parkeerbeleid van de stad/gemeente op een vriendelijke en beleefde manier vertalen naar de burgers toe, vragen beantwoorden van parkeerders, algemene informatie verstrekken over de geldende regels rond tijdsgebonden parkeren en over eventuele uitgeschreven parkeerbonnen. 

Lees meer Solliciteer

Facility Manager regio Huizingen

Huizingen
Facility Management / Medewerker Voltijds 1652

De Facility manager organiseert de diensten van de klant(en) op één site of op diverse sites (op vaste basis of projectmatig), binnen de vastgestelde budgetten, volgens een voorgeschreven werkorganisatie en werkprogramma en andere overeengekomen afspraken.De Facility Manager kan werkorganisaties bedenken, uitschrijven, optimaliseren, in nauwe samenspraak met de klant, en deze na goedkeuring, in de betrokken organisatie implementeren. Taken en verantwoordelijkheden:

Lees meer Solliciteer

Contractbeheerder facturatie

Antwerpen
Administratie - Finance Voltijds 1637

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de facturatie voor ons schoonmaakbedrijf Gom en/of één van onze andere bedrijven. Dit betekent dat je als aanspreekpunt voor jouw specifieke klantenportefeuille dagelijks telefonisch of face-to-face contact hebt met de interne klanten en voor hen op zoek gaat naar oplossingen of verbeteringen van complexe facturatiedossiers. Daardoor ben je een cruciale schakel in het borgen van de kwaliteit van onze facturatieprocessen. Dagdagelijks hou je ook de contractinformatie up-to-date in ons SAP-systeem (nieuwe contracten, mutaties van contracten,…). In deze functie rapporteer je aan de manager contractbeheer en facturatie.

Lees meer Solliciteer

Payroll Officer

Antwerpen
HR Voltijds 1636

Onze HR-afdeling is op zoek naar een gedreven Payroll Officer om hun team te versterken. Ben jij de kandidaat die we zoeken?

 • Je komt terecht in een team van een vijftal directe collega’s.
 • Je zal instaan voor de correcte loonverwerking van een van onze bedrijven. Je zal de payroll doen voor een 350-tal werknemers waaronder het grootste deel arbeiders.
 • Je waarborgt de correctheid van de personeelsdata.
 • Wanneer nodig adviseer je operationele collega’s bij payroll-vragen en het vergroten van hun kennis over die onderwerpen.
 • Daarnaast beantwoord je ook dagelijks vragen van medewerkers, leidinggevenden en HR-collega’s rond onderwerpen zoals salaris, ouderschapsverlof, …
 • Je assisteert de betrokken HR Business Partner inzake juridisch arbeidsrechtelijke vraagstukken (langdurige afwezigheid, premies, ontslag, …)
 • Op basis van je interesses en expertise word je ingezet voor projecten.
Lees meer Solliciteer

Part-time bewakingsagent regio Hemiksem

Hemiksem
Bewaking Deeltijds 1639

Als bewakingsagent garandeer jij de veiligheid bij onze klanten die voor de volle 100% op jou rekenen. Je taken bestaan uit controlerondes, observatie en rapportage. Zo voorkom je incidenten, sabotage, vandalisme en diefstal. Ook telefonie, het boeken van vergaderzalen, het aanmaken van badges etc behoren tot je takenpakket. Kortom, een functie met heel wat verantwoordelijkheden. In geval van incidenten ben jij het aanspreekpunt en diegene die snel actie onderneemt. 

Lees meer Solliciteer

Access technieker

Gent
Techniek Voltijds 1615

Als Access technieker werk je aan allerhande automatische poort- en deursystemen. Je zorgt voornamelijk voor het onderhoud en de herstellingen of depannages van de installatie bij de klant: automatische poorten en deuren/brandwerende poorten/sectionaal poorten en deuren, rolluiken, slagbomen, elektrische sloten, ...  Het technische werk heeft betrekking op elektriciteit, maar ook mechanica komt aan bod. Je bent flexibel ingesteld, aangezien je zowel regio Oost- als West-Vlaanderen zult bedienen en een aantal keer per jaar mee zult draaien in het wachtsysteem waarbij je bereikbaar bent in het weekend. 

Lees meer Solliciteer