Werken bij Facilicom

Functiegroepen
Enter an address to filter results.

Branch Manager bewaking Oost-/West-Vlaanderen

Gent
Bewaking Voltijds & Deeltijds 1672 - 1723

Om ons team te versterken zoeken we een no-nonsens People manager. Je zal instaan voor het leidinggeven aan bewakingsagenten en het beheren en onderhouden van jouw klantenportefeuille. Je treedt op als tussenpersoon in geval van problemen met de klant over dagdagelijkse, operationele activiteiten en bent steeds op zoek naar een geschikte oplossing.Taken:

 • Je organiseert alle operationele activiteiten binnen jouw regio met aandacht voor de klant, medewerker en de continuïteit van Trigion.
 • Je bent verantwoordelijk voor een optimale en kostenbewuste operationele bezetting.
 • Je zorgt voor een optimale planning en bent altijd bereikbaar voor je agenten.
 • Je geef leiding aan een 100-tal bewakingsagenten.
 • Je levert informatie aan voor het managementteam.
 • Je werkt samen met je collega’s en stemt allerhande operationele processen met hen af.
 • Je voert de procedures aangaande veiligheid uit en handelt actief in verband met aandachtspunten.
 • Je houdt periodieke vergaderingen met de klant om de werking te blijven garanderen.
Lees meer Solliciteer

Recruiter

Antwerpen
HR Voltijds 1725

Je maakt deel uit van ons recruitment team. Samen met je 2 collega’s vorm je de centrale spil voor de invulling van alle vacatures voor Facilicom België (zowel white collar als blue collar profielen). Je neemt een voortrekkersrol op naar onze interne klanten (= onze verschillende business units) wat betreft de invulling van vacatures. Nieuwsgierig?

Lees meer Solliciteer

Calculator schoonmaak

Antwerpen
Sales - Finance Voltijds 1724

Als calculator ben jij verantwoordelijk voor de administratieve opvolging van de uitgaande offertes binnen de schoonmaak. 

 • Je zorgt voor de offerte-uitvragen van binnenkomende aanbestedingen.
 • Je verzamelt alle info die nodig is om een juiste calculatie te maken aan de hand van bezoeken en opmetingen.
 • Je bent eindverantwoordelijke voor de uitgeschreven totale offerte.
 • Je werkt af en toe samen met het sales team voor tendertrajecten.
 • Je creëert duurzame relaties bij bestaande klanten.
 • Je ondersteunt je operationele collega’s bij de opstart van nieuwe klanten en het voorbereiden van de nieuwe organisatie en taakverdelingen, evenals de opvolging van bestaande klanten.
Lees meer Solliciteer

Sales Manager Cleaning

Antwerpen
Sales Voltijds 1720

Je komt terecht in een team van acht directe collega’s. Je gaat in deze functie op zoek naar opportuniteiten om de samenwerking met bestaande klanten door te ontwikkelen en daarnaast speur je ook naar nieuwe klanten. Om je plan van aanpak kracht bij te zetten, laat je jezelf ondersteunen door de afdeling marketing. Je maakt en onderhoudt het contact met “decision makers” wat betreft de cleaning bij allerlei soorten bedrijven (Facility Managers, CFO, CEO, …). Daarnaast onderhandel je natuurlijk ook contracten op een gestructureerde, professionele manier en waak je over de haalbaarheid en rentabiliteit. Je kan fungeren als aanspreekpunt voor alle materie die te maken heeft met cleaning. 

Lees meer Solliciteer

Administratief medewerker (Tijdelijke vervanging)

Aartselaar
Administratie 1716

Als vestigingsadministrator ben jij verantwoordelijk voor een perfecte administratieve opvolging van het reilen en zeilen binnen onze vestiging! Dit houdt o.m. in: opmaken van planningen (zowel voor onze klanten als voor onze glazenwassers), administratieve bijstand verlenen aan onze operationele dienst, aanvragen van diverse vergunningen, beheren van administratieve mailbox, voorbereiden van facturatie, voorbereiden van loonverwerking, opmaken van sociale documenten,… Daarnaast hou je ervan onze medewerkers en klanten vlot telefonisch te woord te staan. Een werkdag vol afwisseling houdt het werk voor jou interessant en zorgt ervoor dat je iedere dag met een glimlach naar het werk komt!Onze ideale vestigingsadministrator:

 • is een echte administratieve duizendpoot die van afwisseling houdt.
 • is gewend om zowel in teamverband als zelfstandig te werken.
 • denkt oplossingsgericht en heeft verantwoordelijkheidszin: draagt bij tot het verbeteren van processen en procedures.
 • is stressbestendig, communicatievaardig en heeft de nodige tact.
 • heeft SAP-kennis.
Lees meer Solliciteer

Bewakingsagent Postoverste regio Antwerpse haven

Berendrecht
Bewaking Voltijds 1701

Als postoverste ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de bewakingsagenten bij onze klant regio Antwerpse haven. Je maakt de planningen, bent een coach voor je bewakingsagenten en zorgt er mee voor dat nieuwe regels toegepast worden. Kortom, een functie met heel wat verantwoordelijkheden waarin je rechtstreeks rapporteert aan de Branch manager. 

Lees meer Solliciteer

Bewakingsagent Parkeerwachters regio Gent

Gent
Bewaking Voltijds 1717-1718-1291-1292-1293-1294-1295

Als parkeerwachter ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van een correcte en zo sluitend mogelijke controle op het parkeren met beperkte tijdsduur: controle op het betalend parkeren tijdens de betalende uren en de controle in de “blauwe zone” (parkeerschijf). Je hebt ook een aanspreekfunctie op straat: het parkeerbeleid van de stad/gemeente op een vriendelijke en beleefde manier vertalen naar de burgers toe, vragen beantwoorden van parkeerders, algemene informatie verstrekken over de geldende regels rond tijdsgebonden parkeren en parkeerders uitleg geven waar nodig over uitgeschreven parkeerbonnen. 

Lees meer Solliciteer

Sales Foodie

Antwerpen
Sales Voltijds 1702

Als Sales Foodie ben je het gezicht van Food&i in de markt; je maakt indruk, inspireert, prikkelt, gaat links, waar anderen rechts gaan. Je ziet, creëert en benut kansen en bewaakt onze authenticiteit. Met jouw energie en vermogen om anderen te inspireren zorg je voor zichtbaarheid in de markt. Jouw aanpak? Interesse wekken, vroegtijdig aan tafel zitten, out of the box denken. Je weet de vraag van de klant niet alleen uitstekend te doorgronden; met jouw kennis, creatieve manier van denken en vernieuwende inzichten laat je (potentiële) klanten nog meer nadenken over de nieuwe wereld van eten & drinken. Zowel kleinere offertes als (grote) tenders zet je door middel van concrete, impactvolle Food&i voorstellen om in mooie nieuwe partnerships!  Jouw werkzaamheden bestaan uit het opstellen van salesplannen, het samenstellen van het beste voorstel voor de gast en het genereren en opvolgen van leads. Je bent continu bezig met het uitbouwen van je netwerk. Salestrajecten voer je geheel zelfstandig van A tot Z uit, waarbij je in het proces nauw samenwerkt met je collega’s. Impact maken we tenslotte samen!

Lees meer Solliciteer

Bewakingsagent regio Lokeren

Lokeren
Bewaking Voltijds 1704-1707

Als bewakingsagent garandeer jij de veiligheid bij onze klanten die voor de volle 100% op jou rekenen. Je taken bestaan uit administratie, controlerondes, observatie en rapportage. Zo voorkom je incidenten, sabotage, vandalisme en diefstal. Ook telefonie, het boeken van vergaderzalen, het aanmaken van badges etc behoren tot je takenpakket. Kortom, een functie met heel wat verantwoordelijkheden. In geval van incidenten ben jij het aanspreekpunt en diegene die snel actie onderneemt. 

Lees meer Solliciteer

Bewakingsagent Postoverste regio Lokeren

Lokeren
Bewaking Voltijds 1708

Als postoverste ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de bewakingsagenten bij onze klant regio Lokeren. Je maakt de planningen, bent een coach voor je bewakingsagenten en zorgt er mee voor dat nieuwe regels toegepast worden. Kortom, een functie met heel wat verantwoordelijkheden waarin je rechtstreeks rapporteert aan de Branch manager. 

Lees meer Solliciteer