Leverancier van inspirerende werkplekken

Je kan bij ons terecht voor verschillende facilitaire diensten, van schoonmaak tot receptie. Wees er maar zeker van dat onze mensen net dat tikkeltje meer doen. Want de juiste mensen op de juiste plek zorgen voor een inspirerende omgeving.

WELKE DIENSTEN IN WELKE SECTOREN?

Facilicom onderscheidt zich in verschillende sectoren en heeft inhouse experts om voor jou de beste sectorspecifieke oplossing te vinden. Ontdek hieronder waar we elke dag aan de slag zijn en onze diensten aanbieden.

Waarom Facilicom?

Facilicom Group is een betrouwbare en flexibele facilitaire partner, die als het ware een One Stop Service-principe hanteert.  Bij ons kan je terecht voor schoonmaak, security, catering, receptiediensten en facility management. Met een sterk Nederlands familiebedrijf als fundering, focussen wij op continuïteit en innovatie. 

all in one service One Stop Service
Thumbnail Familiebedrijf
Thumbnail Innovatief

 

Facilicom blog Facilicom Podcast

 

Onze missie is samenwerken aan inspirerende werkplekken voor iedereen. Onze werking haalt steeds het beste in onze mensen naar boven.
Dat zijn onze hoofddoelen, maar genomineerd worden is mooi meegenomen.

             

Enkele bedrijven die gebruik maken van onze services

Facilicom, Gom, schoonmaak, VCA, ISO, MVO, milieu, hospitality, stralen, kantoren, overheid, food, zorg, onderwijs, retail, specialistische reiniging, mobiele, industriële, brand en waterschade, vloeronderhoud, dieptereiniging, glaswad, glasreiniging, reinigingsspecialist, Havenhuis

Onze mensen

De juiste mensen op de juiste plek, dat vinden wij belangrijk. Onze mensen zijn stuk voor stuk een belangrijk onderdeel van onze organisatie en zorgen ervoor dat zowel onze klanten als onze collega’s elke dag met een lach op hun gezicht komen werken.


Werken bij Facilicom?

Werken bij Facilicom betekent werken bij een moderne, informele werkgever waar persoonlijke ontwikkeling en ambitie voorop staan. Je komt terecht in een dynamische omgeving gevuld met leuke collega’s die jou snel thuis laten voelen.

  • Informele sfeer
  • Interne mobiliteit
  • Betrouwbare en familiale werkgever
  • Internationaal karakter

Nieuwsberichten

vrouw onthaalt gast
Zakelijke dienstverlening Hospitality & Leisure KMO's Reception Services
Nieuws

Hospitality Host in de spotlight: Petra geeft elke gast een warm onthaal

Maak kennis met één van onze Hospitality Hosts: Petra! 

smiley face customer
Zakelijke dienstverlening KMO's Facility Management
Nieuws

Klantgerichte koers: van theorie naar praktijk

Wat zijn volgens experts dé trends waarop je als aantrekkelijke werkgever van de toekomst moet inspelen? ‘Klantgerichte koers' is er één van, maar er zijn er nog vier om te ontdekken.

duurzaamheid
Zakelijke dienstverlening KMO's Facility Management
Nieuws

Duurzaam ondernemen: van theorie naar praktijk

Wat zijn volgens experts dé trends waarop je als aantrekkelijke werkgever van de toekomst moet inspelen? ‘Duurzaam ondernemen' is er één van, maar er zijn er nog vier om te ontdekken.

Benieuwd naar hoe wij je kunnen helpen?
Neem dan gerust contact met ons op.

VRAAG HIER VRIJBLIJVEND JE OFFERTE