Leverancier van inspirerende werkplekken

Je kan bij ons terecht voor verschillende facilitaire diensten, van schoonmaak tot receptie. Wees er maar zeker van dat onze mensen net dat tikkeltje meer doen. Want de juiste mensen op de juiste plek zorgen voor een inspirerende omgeving.

WELKE DIENSTEN IN WELKE SECTOREN?

Facilicom onderscheidt zich in verschillende sectoren en heeft inhouse experts om voor jou de beste sectorspecifieke oplossing te vinden. Ontdek hieronder waar we elke dag aan de slag zijn en onze diensten aanbieden.

Waarom Facilicom?

Facilicom Group is een betrouwbare en flexibele facilitaire partner, die als het ware een One Stop Service-principe hanteert.  Bij ons kan je terecht voor schoonmaak, security, catering, receptiediensten en facility management. Met een sterk Nederlands familiebedrijf als fundering, focussen wij op continuïteit en innovatie. 

all in one service One Stop Service
Thumbnail Familiebedrijf
Thumbnail Innovatief

 

Facilicom blog Facilicom Podcast

 

Onze missie is samenwerken aan inspirerende werkplekken voor iedereen. Onze werking haalt steeds het beste in onze mensen naar boven.
Dat zijn onze hoofddoelen, maar genomineerd worden is mooi meegenomen.

                 

Enkele bedrijven die gebruik maken van onze services

Facilicom, Gom, schoonmaak, VCA, ISO, MVO, milieu, hospitality, stralen, kantoren, overheid, food, zorg, onderwijs, retail, specialistische reiniging, mobiele, industriële, brand en waterschade, vloeronderhoud, dieptereiniging, glaswad, glasreiniging, reinigingsspecialist, Havenhuis

Onze mensen

De juiste mensen op de juiste plek, dat vinden wij belangrijk. Onze mensen zijn stuk voor stuk een belangrijk onderdeel van onze organisatie en zorgen ervoor dat zowel onze klanten als onze collega’s elke dag met een lach op hun gezicht komen werken.


Werken bij Facilicom?

Werken bij Facilicom betekent werken bij een moderne, informele werkgever waar persoonlijke ontwikkeling en ambitie voorop staan. Je komt terecht in een dynamische omgeving gevuld met leuke collega’s die jou snel thuis laten voelen.

  • Informele sfeer
  • Interne mobiliteit
  • Betrouwbare en familiale werkgever
  • Internationaal karakter

Nieuwsberichten

header_podcast7_drupal-2.png
Facilicom Podcast Zakelijke dienstverlening Schoonmaak
Nieuws

Podcast #7: Robotica (co-botica) in de schoonmaak

In onze zevende podcast heeft Guy Claes het met Nick De Pré (Business Unit Manager bij BOMA) en Carla de Cré (Supervisor bij Gom) over het toenemende aanbod van robotica en hoe deze een toegevoegde waarde kan zijn in de schoonmaaksector.

vrouw werkt in bureau met planten
Zakelijke dienstverlening KMO's Facility Management
Nieuws

Duurzame dienstverlening: gewoon doen

Duurzaamheid is een prioriteit geworden voor de facility manager. Het jaar 2023 wordt het jaar waarin expertise en kennis ervoor gaan zorgen dat ambities worden omgezet in concrete resultaten. 

Ronald Kenens
Zakelijke dienstverlening Schoonmaak
Nieuws

Faces of Facilicom: Maak kennis met Ronald Kenens

Onze medewerkers zijn stuk voor stuk unieke mensen. Met Faces of Facilicom geven we hen de kans om hun persoonlijk verhaal en relatie met Facilicom uit de doeken te doen.

Benieuwd naar hoe wij je kunnen helpen?
Neem dan gerust contact met ons op.

VRAAG HIER VRIJBLIJVEND JE OFFERTE