Interim Facility Management

Onze interim specialisten:

  • Optimaliseren je facilitaire organisatie.
  • Richten je facilitair bedrijf in.
  • Vervangen een facilitair manager.
  • Zijn projectleiders in huisvesting.
  • Sturen diensten, contractbeheer of facilitair medewerkers aan.
  • Implementeren als projectmanagers Facilitair Management Informatie Systemen (FMIS).

Je facility management in goede handen

Naast het ondersteunen van jouw facility management, detacheren wij ook onze eigen facility managers en coördinatoren. Wij gaan zo onze eigen gekwalificeerde mensen bij onze klanten plaatsen voor (tijdelijke) opdrachten.

Idealiter loopt jouw facilitaire organisatie op rolletjes maar onverwacht kan er al eens een schakel wegvallen. Op die moment heb je geen tijd om de nodige vervanging te zoeken. Wij zorgen voor vervanging bij ziekte of voor het opvangen van piekbelasting door een interim manager zorgvuldig te matchen aan jouw facilitaire behoefte. Op deze manier is het mogelijk om snel en gericht facilitaire kennis en ervaring aan boord te halen.

Onze interim facility managers integreren zich in jouw organisatie

Onze interim facility managers maken zich je doelen en missie eigen en nemen alle facilities voor hun rekening. Er kunnen zowel vaste medewerkers als een grote groep zelfstandigen flexibel worden ingezet. Deze hebben allemaal veel ervaring en hun vaardigheden en professionaliteit zijn onderbouwd door hun sterke referenties. Bovendien screenen zij je proces en stellen vanuit hun expertise verbeterpunten voor. Dit kan voor een organisatie enerzijds een kostenbesparing en een efficiënter proces opleveren. Anderzijds laat dit jou toe om de focus op kernactiviteiten te houden. Ten slotte wordt er op basis van je noden, geopteerd voor een junior, medior of senior profiel van interim manager.

Verschillende expertises

Binnen Facilicom Solutions bundelen we verschillende specialisten met verschillende expertises, om de perfecte ondersteuning te bieden. Dat betekent dat je als opdrachtgever een professional in huis haalt met precies de bagage die voor jouw organisatie van meerwaarde is.

Heb je een kort project of schreef je een visie op lange termijn uit? Bij ons zijn er veel mogelijkheden, van enkele uren per week tot een fulltime bezetting. We hebben bijna een decennium aan ervaring. Daardoor schatten we jouw uitdaging correct in en leveren we de juiste oplossing.

WP Kwaliteit

DOWNLOAD DE WHITEPAPER

Hoe pas je jouw organisatie vakkundig en flexibel aan nieuwe uitdagingen aan? 

Ontdek hoe de focus op kwaliteit van onze specialisten in interim management en advies jouw organisatie laat groeien.

In deze whitepaper gaan we dieper in op hoe Facilicom focust op de kwaliteit van haar brede netwerk experten in interim management en advies om organisaties te ondersteunen bij verandering en groei.

Meer weten over Interim Facility Management?