De Facilicom Podcast beantwoordt al je facilitaire vraagstukken.

Bekijk alle afleveringen

Podcast #9: Buitengewoon 2023

In april zijn we gestart met onze tweede editie van het project Buitengewoon. Binnen dit project leiden we een groep anderstalige nieuwkomers met een grote afstand tot de arbeidsmarkt op via een intensieve begeleiding naar een job binnen onze schoonmaaksector, Gom. De bedoeling is om deze kwetsbare groep te begeleiden en ondersteunen naar een duurzame tewerkstelling.

In deze podcast bespreken we hoe het project tot stand is gekomen, wat het inhoudt en welke rol VDAB speelt in deze samenwerking. We bespreken de uitdagingen die komen kijken bij het begeleiden van een kwetsbare groep en hoe we deze kunnen overkomen. Guy Claes nodigt hierbij Carolien Stephani (teamleider diensten VDAB) en Elke Sebrechts (HR Business Partner Facilicom België) uit.

Als afspiegeling van de samenleving willen we een werkplek van medewerkers en voor medewerkers creëren waar ze zich thuis kunnen voelen. Diversiteit en inclusie vinden we heel belangrijk. Daarom zijn we dan ook gestart met het project Buitengewoon.

 

Luister of kijk hieronder op je favoriete podcast platform. Wil je op de hoogte blijven van volgende afleveringen? Schrijf je dan hier in voor de Facilicom Podcast nieuwsbrief. 

Beluister de podcast

Bekijk de podcast

Op de hoogte blijven van nieuwe afleveringen?

De Facilicom Podcast beantwoordt al je facilitaire vraagstukken. Wil je op de hoogte blijven over nieuwe afleveringen? Schrijf je dan in voor onze Facilicom Podcast nieuwsbrief.

MEER WETEN OVER FACILICOM?