De Facilicom Podcast beantwoordt al je facilitaire vraagstukken.

Bekijk alle afleveringen

Podcast #12: Het belang van schoonmaak bij afvalbeheer

Onze nieuwe host Ashley Wouters (Marketing & Communication Manager Facilicom) ontvangt Greet Hofman, Project Manager Fost Plus, en Maddy Claes, KZI Manager Gom. In deze podcast bespreken we de belangrijkste aspecten van afvalsortering en welke cruciale rol schoonmaakbedrijven hierin kunnen spelen. 

Verder bekijken we welke stappen worden genomen bij het sorteren en recycleren van afval. Afvalsortering is verplicht voor bedrijven, een samenwerking tussen verschillende partijen is dus cruciaal om er een succesverhaal van te maken. Fost Plus richt zich op het verwerken van huishoudelijke verpakkingen en het adviseren van sectoren waarin afvalsortering nog een uitdaging is. Maddy en Greet leggen uit hoe de samenwerking met schoonmaakdiensten zoals Gom helpen bij de sensibilisering hiervan en dat het belangrijk is om ook over dit onderwerp opleidingen te geven aan medewerkers.

Luister hieronder de podcast. Wil je op de hoogte blijven van volgende afleveringen? Schrijf je dan hier in voor de Facilicom Podcast nieuwsbrief. 

Beluister de podcast

Op de hoogte blijven van nieuwe afleveringen?

De Facilicom Podcast beantwoordt al je facilitaire vraagstukken. Wil je op de hoogte blijven over nieuwe afleveringen? Schrijf je dan in voor onze Facilicom Podcast nieuwsbrief.

Meer weten over Facilicom?