De Facilicom Podcast beantwoordt al je facilitaire vraagstukken.

Bekijk alle afleveringen

Podcast #11: De beleving van hospitality

In deze aflevering duiken we dieper in de wereld van receptie en hospitality, waarin gastvrijheid en klantgerichtheid centraal staan. Dankzij onze twee inspirerende gasten worden we bijgepraat over de nieuwste trends in dit dynamische vakgebied.

Met haar jarenlange ervaring in de facilitaire dienstverlening heeft Claudia Struyf een scherp oog voor de veranderende behoeften en verwachtingen van klanten als het gaat om receptiediensten. Ze deelt haar inzichten over hoe Facilicom inspeelt op deze trends en welke innovatieve oplossingen ze bieden om de receptie-ervaring te optimaliseren.

Vincent Vermeulen (Managing Director bij School for Butlers and Hospitality) is een erkend deskundige op het gebied van gastvrijheid en heeft een passie voor het opleiden van professionals in de hospitality-industrie. Hij neemt ons mee in de nieuwste ontwikkelingen en skills die essentieel zijn voor receptiemedewerkers in een steeds veranderende wereld.

Luister of kijk hieronder op je favoriete podcast platform. Wil je op de hoogte blijven van volgende afleveringen? Schrijf je dan hier in voor de Facilicom Podcast nieuwsbrief. 

Beluister de podcast

Bekijk de podcast

Op de hoogte blijven van nieuwe afleveringen?

De Facilicom Podcast beantwoordt al je facilitaire vraagstukken. Wil je op de hoogte blijven over nieuwe afleveringen? Schrijf je dan in voor onze Facilicom Podcast nieuwsbrief.

MEER WETEN OVER FACILICOM?