Ontmoet Facilicom Belgium op de Bedrijvennetwerkdagen

Voka netwerkdagen

Zien we elkaar op 13 of 14 oktober 2021?

Want dan vinden in Antwerp Expo de Bedrijvennetwerkdagen plaats, hét evenement van het jaar voor ondernemers en bedrijven - bovendien het grootste fysieke netwerkmoment in regio Antwerpen en Waasland sinds 2019.

Netwerken zoals vroeger.

Netwerken zoals vroeger betekent niet alleen de uitgelezen kans om contacten te leggen met mogelijke klanten, leveranciers of partners, maar ook om randactiviteiten mee te pikken. Dankzij inspiratiesessies en netwerkcarrousels ben je na de netwerkdagen helemaal up-to-date rond actuele thema's en hoor je de nieuwste grensverleggende ondernemersverhalen.

Vindbaar op stand 404. 

Waar de foutcode 404 op het internet leidt naar een onbestaande pagina, is dat nu toevallig ons standnummer. Een tikkeltje symbolisch, nu we elkaar weer fysiek mogen ontmoeten. Hang je herfstjas op aan de vestiaire en schuif na het binnenkomen meteen in de zaal links bij ons aan tafel - Wij voorzien een hapje. 

Leverancier van inspirerende leefomgevingen.

Samen met 130 andere bedrijven staan wij klaar om onze diensten voor te stellen. Je kan bij ons terecht voor verschillende facilitaire diensten, van schoonmaak tot receptie. Wees er maar zeker van dat onze mensen net dat tikkeltje meer doen. Want de juiste mensen op de juiste plek zorgen voor een inspirerende omgeving.