Gom behaalt opnieuw Made Blue certificaat

Geweldig nieuws! Gom heeft in samenwerking met i-Team Global en BOMA opnieuw het ‘Made Blue’ certificaat behaald. Via Made Blue hebben we maar liefst 715 500 liter schoon drinkwater beschikbaar gemaakt voor landen die te kampen hebben met ernstige waterschaarste. 

De Made Blue Foundation investeert in waterprojecten in landen met een groot tekort aan drinkbaar water. i-Team Global spiegelt al het water dat wordt gebruikt door de i-Mop schoonmaakmachines die actief zijn bij klanten. Zo komen ten minste evenveel liters schoon drinkwater weer beschikbaar voor mensen die nu geen toegang hebben tot veilig drinkwater.

Gom Made Blue certificaat 2024

De innovatieve machines worden gebruikt om verontreinigd water op te zuigen en vervolgens te filteren en te reinigen, zodat het opnieuw kan worden gebruikt als schoon drinkwater.

Door het gebruik van deze machines hebben we de beschikbaarheid van schoon drinkwater aanzienlijk vergroot in gebieden die getroffen zijn door waterschaarste.

Onze gezamenlijke inspanningen hebben gezorgd voor meer dan een half miljoen liter drinkwater. Daarmee creëren we een positieve impact op deze gebieden en hun gemeenschappen. 

Dankzij het inzetten van de i-Mop machines bij Gom en haar klanten hebben we dit certificaat behaald. We zijn trots dat we zo ons steentje kunnen bijdragen en willen iedereen bedanken die meewerkt aan dit succes. Samen kunnen we een verschil maken.

Meer weten over onze schoonmaak?
Neem vrijblijvend contact met ons op!