Benieuwd naar onze stageplaatsen?

Bekijk hier onze stageplaatsen

Kom jij stage lopen bij Facilicom?

Blokken, examens, papers schrijven, lessen bijwonen,… Als student moet je van veel markten thuis zijn. Vaak komt hier ook nog eens het zoeken van een relevante en leuke stage bij kijken. Geen nood, Facilicom maakt het jou gemakkelijk. Bij ons kan je stage lopen op verschillende afdelingen en hoef je niet verder te zoeken.
 

Waarom stage lopen (bij Facilicom)?

In sommige studierichtingen moet je stage lopen als onderdeel van je studietraject. In andere richtingen mag je zelf kiezen of je vrijwillig stage doet. Hoe dan ook, met een stage toets je de theorie aan de praktijk en is het dus altijd een slimme zet. Je doet er niet alleen werkervaring mee op, het helpt je ook nog eens in je zoektocht naar wat je zelf wilt in een job. Uiteraard staat het ook mooi op je cv.

“Wist je trouwens dat je 80% kans hebt om je stage om te zetten in je eerste job? Dit blijkt uit een Nederlands onderzoek. Je kan dus maar beter je beste beentje voorzetten!”

Facilicom biedt stageplekken in verschillende afdelingen en bedrijven. Finance, marketing, HR of facilities bij Gom, Prorest of Trigion? Alles kan. Wij geven jou de kans om van verschillende bedrijven en bedrijfstakken te proeven. Van afwisseling gesproken!

 

Wat betekent stage lopen (bij Facilicom)?

Je wil natuurlijk liefst een stageplek vinden die bij jou en je opleiding past. Een stageplek waar je hands on ervaring kan opdoen en echt kan meedraaien. Waar je kennis kan maken met het bedrijfsleven en relevante praktijkervaring kan opdoen. Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Voor ons betekent een stagiaire iemand met een frisse kijk op onze business. Iemand die onze procedures en werkwijzen kritisch kan bekijken, in vraag kan stellen en kan verbeteren. Win-win, want we leren er allebei van bij.

 

Wat mag je verwachten van je stage (bij Facilicom)?

Afhankelijk van jouw studie, voorkeur en beschikbaarheid kan je ervoor kiezen om mee te draaien als volwaardige werkkracht of om je in een project vast te bijten. Hoe dan ook mag je je verwachten aan een echte tijdelijke job en niet aan die lastige, saaie klusjes die niemand wil doen. 

Je wordt opgenomen in het team en ondergedompeld in onze cultuur, werkwijze en activiteiten. Hierdoor krijg je meteen een goed beeld en gevoel bij Facilicom en je collega’s. Bovendien ontvangt je stagebegeleider je met open armen als je vragen, opmerkingen of hulp nodig hebt.

Helemaal overtuigd?
Vraag dan nu je stageplaats aan! Easy peasy!

Hou rekening met volgende zaken:

  • Je kan enkel een stage aanvragen als je student bent of werkzoekend en een opleiding volgt.
    Voor beide sta je onder toezicht van de stagebegeleider van de school of van het opleidingscentrum. Je kan geen vrijwillige stage aanvragen. 
  • Een stage is altijd onbezoldigd. Dit wil zeggen dat je voor je stageperiode geen loon ontvangt.