Internationale Handenwasdag

Vandaag, 15 oktober, wordt gevierd als Internationale/ Wereld handenwasdag. Het is een dag die door de Wereldgezondheidsorganisatie wordt georganiseerd om mensen bewust te maken van hygiënevraagstukken en in het bijzonder handhygiëne

Deze dag nodigt ons uit om goede praktijken weer in de schijnwerpers te zetten. Was uw handen goed en regelmatig met water en zeep voor het eten, voor het aanraken van voedsel of na gebruik van het toilet. Deze hygiënische praktijken beperken en voorkomen de verspreiding van besmettelijke ziekten zoals covid-19, H1N1, ziekten veroorzaakt door bacteriën, parasieten, schimmels, enz.

Facilicom, Gom, schoonmaak, VCA, ISO, MVO, milieu, hospitality, stralen, kantoren, overheid, food, zorg, onderwijs, retail, specialistische reiniging, mobiele, industriële, brand en waterschade, vloeronderhoud, dieptereiniging, glaswad, glasreiniging, reinigingsspecialist, Havenhuis

Onze mensen

De juiste mensen op de juiste plek, dat vinden wij belangrijk. Onze mensen zijn stuk voor stuk een belangrijk onderdeel van onze organisatie en zorgen ervoor dat zowel onze klanten als onze collega’s elke dag met een lach op hun gezicht komen werken.


Werken bij Gom?

Werken bij Gom betekent werken bij een moderne, informele werkgever waar persoonlijke ontwikkeling en ambitie voorop staan. Je komt terecht in een dynamische omgeving gevuld met leuke collega’s die jou snel thuis laten voelen.

  • Informele sfeer
  • Interne mobiliteit
  • Betrouwbare en familiale werkgever
  • Internationaal karakter