Dankzij Facility Manager Werner loopt alles op wieltjes

Bij LeasePlan vertrouwen ze niet alleen op hun medewerkers, er werken namelijk ook veel consultants. En soms lijkt het wel alsof ze helemaal deel van hun team zijn. Werner Tuyteleers, één van onze eigen Facility Managers, werkt voor LeasePlan om projecten op te volgen. 

Sinds 2018 zorgt Werner ervoor dat ze bij LeasePlan allemaal in de beste omstandigheden kunnen werken. Genoeg balpennen en ander materiaal voorzien, onderhoudscontracten regelen, afspraken maken met nutsleveranciers, onderhandelen met nieuwe partners,... Werners takenpakket is enorm uitgebreid.

Werner Tuyteleers

 

"Ik had nooit gedacht dat ik op mijn 55ste zo'n organisatorisch talent zou zijn", lacht Werner.

"Maar ik doe mijn job graag. Als Facility Manager heb ik de touwtjes zelf in handen. Ik kan zaken realiseren en daar meteen de impact van zien.

En het motiveert me ook om dagelijks mijn klanten te kunnen ontzorgen. In mijn vorige job was dat absoluut niet het geval."

Jarenlang werkte Werner in de verzekeringssector op de afdeling schadebeheer. "Maar na al die jaren was ik daar op uitgekeken. En dus ging ik rond mijn 50ste opnieuw naar school: ik volgde een opleiding Facility Coördinator bij de VDAB. Een grote sprong in het diepe, ook financieel. Maar ik heb het me nog niet beklaagd."

Als Facility Manager heb ik de touwtjes zelf in handen. Ik kan zaken realiseren en daar meteen de impact van zien.

In 2015 ging Werner aan de slag bij ons, Facilicom. Wij sturen Werner 28 uur per week naar LeasePlan. "Naast LeasePlan werk ik ook voor andere bedrijven. Ik zie LeasePlan dus eerder als een klant, waardoor ik ook bewust wat afstand bewaar". Toch gaat Werner er graag werken. "Door ook bij andere bedrijven aan de slag te zijn, kan ik gemakkelijk vergelijken. En het mag duidelijk zijn dat LeasePlan erg goed omgaat met zijn werknemers en consultants. Ik kom er erg graag over de vloer", aldus Werner. 

Wil je meer te weten komen over onze facility service?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze experts bij Facilicom Solutions.