Meer weten over gebouwenonderhoud door Facilicom Hard Service?

Contacteer ons

Waarom gebouwenonderhoud zo belangrijk is

Als beheerder van een (multi tenant) gebouw is een goed georganiseerd en correct uitgevoerd technisch onderhoud van groot belang.

 

Wettelijke verplichte onderhoudswerken en keuringen

  • het onderhoud van uw verwarmings- en koelinstallaties, schuifdeuren, poorten, branddetectie- en inbraakinstallaties, noodgroepen, UPS, …
  • de keuring van elektrische borden, noodverlichtingen, brandblussers, liften, branddeuren,…

Als het onderhoud niet uitgevoerd wordt, kan de bevoegde overheid een boete opleggen. Nog vervelender wordt het als er materiële of lichamelijke schade ontstaat door een niet onderhouden of gekeurde installatie (bv. iemand komt vast te zitten tussen een schuifdeur of er ontstaat een brand door een niet gekeurd elektrisch bord). Men zal de schade op u verhalen, zonder dat de verzekering tussenkomt.

Geld besparen

Bovendien kan goed onderhoud ook geld besparen: de installaties gaan langer mee en verbruiken minder. Daarnaast voorzien sommige verzekeringsmaatschappijen kortingen als u goed onderhoud uitvoert. Zo is er bij sommige brandpolissen een korting als u uw elektrische borden laat screenen door middel van thermografie.

Facilicom Hard Services is 24/24 - 7/7 beschikbaar

24/24, 7/7 beschikbaar

Het technisch onderhoud en de keuringen uitvoeren en opvolgen kan een lastige klus zijn. Facilicom Hard Services heeft de expertise in huis voor HVAC, elektriciteit, mechanische deuren, poorten, slagbomen etc. Wij zorgen voor uw onderhoud!

En als er zich een onverwacht defect voordoet, kunt u 24/24, 7/7 op ons rekenen. Wij komen meteen ter plaatse, stellen de situatie veilig en werken een oplossing uit.

FACILICOM HARD SERVICES IS DE PARTIJ OM UW GEBOUW CONFORM EN IN TOPVORM TE HOUDEN