Diensten

Jouw technisch onderhoud in goede handen.

Een gebouw fungeert vaak als uithangbord voor jouw organisatie, zowel naar jouw klanten als naar de eigen medewerkers. One Building Maintenance ziet erop toe dat jouw gebouwen het onderhoud krijgen dat ze verdienen. Je kan bij ons terecht voor preventief, periodiek en curatief onderhoud van alle aard. Bovendien staan wij dag en nacht klaar om dringende interventies uit te voeren. Zo sta je nooit voor verassingen en kan je met een gerust gevoel aan de dag beginnen.

Onze services

Handyman diensten

In elke werkomgeving gaat er wel eens iets mis of moet er iets opgefrist worden. Denk maar aan een kapotte lamp, afgeleefd behang of een parking vol kauwgom. One Building Maintenance biedt daarom een brede waaier aan klusjesdiensten aan en heeft specialisten op vlak van schilder- en behangwerken, herstellingen en (groen)onderhoud. Wij zorgen ervoor dat jouw werkplek steeds fris voor de dag komt en klanten zich bij het oprijden van de parking meteen welkom voelen.

Elektriciteitswerken

We leven meer en meer in een digitale wereld en een groot deel van jouw collega’s en klanten kunnen zichzelf Digital Natives noemen. Deze digitalisering vertaalt zich natuurlijk ook naar onze werkomgeving en laat de behoefte aan kwalitatieve elektriciteitsvoorzieningen en databekabeling stijgen. One Buidling Maintenance voorziet jouw werkplek van de nodige elektriciteit, optimaliseert de (data)bekabeling en onderhoud jouw elektrische installatie. Bovendien denken wij graag met jou mee aan de toekomst. Je kan bij ons terecht voor advies en implementatie van domotica, relighting en energiebesparende maatregelen.

Toegangsdeuren en -poorten

Als organisatie wil je de juiste mensen toegang geven tot je gebouwen, maar ook de foute mensen buitenhouden. One Building Maintenance helpt je hierbij door het plaatsen en onderhouden van (geautomatiseerde) deuren, poorten, slagbomen en rolluiken. Mocht er zich onverhoopt toch een misverstand voordoen? Ons interventieteam staat steeds voor je klaar en plaatst o.a. nieuw glas. Trigion helpt je graag verder zodat je dergelijke misverstanden in de toekomst kan vermijden.

HVAC

Op het Belgische weer heeft One Building Maintenance jammer genoeg geen invloed. Op de klimaatregeling van jouw gebouw gelukkig wel! Wij zorgen ervoor dat jij, jouw collega’s en jouw klanten comfortabel kunnen werken en vertoeven in jouw gebouwen. Je kan bij ons terecht voor de installatie en het onderhoud van de verwarming, ventilatie en airconditioning. Hierbij verliezen wij het ecologische aspect niet uit het oog en zoeken wij samen met jou naar een efficiënte en duurzame oplossing. Zo maken we o.a. gebruik van warmtepompen en hybride ventilatieconcepten.

Referenties

Contact

CTA

Sectoren

  • icon-algemenebewaking.png Algemene bewaking
  • icon-winkelbewaking.png Winkelbewaking
  • icon-werfbewaking.png Werfbewaking
  • icon-toegangscontrole.png Toegangscontrole
  •  icon-hondenbrigade.png Hondenbrigade
  • icon-flyingagents.png Flying agents
  • icon-personenbewaking.png Personenbewaking
  •  icon-personenbewaking.png Personenbewaking
  •  icon-personenbewaking.png Personenbewaking