Facilicom is partner van het B2B Building Support Center
Zakelijke dienstverlening Food & Industrie Hospitality & Leisure Havens & luchthavens Overheid Retail Onderwijs Zorg KMO's Facilicom Group
Nieuws

Facilicom is partner van het B2B Building Support Center

Het B2B Building Support Center is een meldpunt waar bedrijven die open (moeten) blijven, kritieke interventies (inzake gebouwen en gebouwtechnieken) kunnen melden.

Experience Game
Zakelijke dienstverlening Food & Industrie Hospitality & Leisure Retail Zorg KMO's Facility Management
Nieuws

Experience Game

Met de Experience Game onderzoekt Facilicom samen met haar klanten hoe gasten hun bezoek beleven. We spelen samen met je medewerkers een spel om de uitdagingen en kansen op gebied van gastbeleving te ontdekken.

Trigion vangt personeelstekort bij Federale Politie op bij terreurdreiging
Food & Industrie Havens & luchthavens Overheid Security
Nieuws

Wat bij terreurdreiging?

Uit een recent rapport over de werking van de federale politie is gebleken dat er onvoldoende personeelsreserve is om een verhoogd dreigingsniveau op te vangen. De bijdrage van de privé-bewakingssector wordt hierin dan ook steeds belangrijker. 

Onderhoud door Facilicom Hard Services: van preventief naar proactief
Zakelijke dienstverlening Food & Industrie Retail Onderwijs Zorg KMO's Reception Services
Nieuws

Onderhoud: van preventief naar proactief

Onderhoud van jouw technische installaties kan op veel verschillende manieren. Onze Directeur Facilicom Solutions, Wouter Ommeslag, legt in zijn blogpost uit waarom je je installaties beter proactief onderhoudt en wat je hiermee kan besparen aan kosten.

Thumbnail
Zakelijke dienstverlening Food & Industrie Hospitality & Leisure Havens & luchthavens Overheid Retail Zorg KMO's Facility Management
Nieuws

Virtuele receptie, da's live en persoonlijk

Ben je nu een KMO in een bedrijvenpark of een grote speler in de haven, onze virtuele receptioniste is inzetbaar op elke site. En laat die veelzijdigheid nu net het grootste voordeel zijn. Ontdek ons Virtuele receptie concept in deze blogpost.

Thumbnail
Food & Industrie Schoonmaak
Nieuws

Gom maakt (on)zichtbaar schoon met ATP-metingen

Sinds kort beschikt elke supervisor bij Gom Food over een ATP-meettoestel om z'n controles bij de klant uit te voeren. Met deze meettoestellen verzekert Gom een betere kwaliteit van de schoonmaak en een strengere controle voor de schoonmakers zelf. Zo verzekeren wij de voedselhygiëne bij onze klanten.

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen?
Neem dan gerust contact met ons op.