Industriële reiniging

  • Flexibel & betrouwbaar
  • Droogijsstralen (CO2)
  • Mobiele ploegen
  • Hygiënespecialisten
  • Ontstoffen op hoogte
  • Autonome unit

Industriële reiniging is een zeer divers vakgebied. Maar of je nu specialisten in de industriële schoonmaak zoekt om jouw fabriek te ontstoffen op grote hoogte of om de elektrische kasten te reinigen, onze Gom-medewerkers hebben de nodige expertise om je te helpen. Zij krijgen immers specifieke opleidingen. Bovendien zijn onze schoonmakers flexibel inzetbaar. We passen hun werkschema aan het productieproces van jouw bedrijf aan. Zo kunnen jij en jouw medewerkers elke werkdag beginnen in een stralend schone omgeving.

Veiligheid gaat uiteraard boven alles. Daarom maken wij voor elke opdracht een risicoanalyse op. Neem alvast een kijkje welke reinigingstechnieken wij aanbieden.

Welke reinigingstechnieken hebben we uitgewerkt?

Droogijsstralen

Wil je jouw elektrische installaties laten reinigen op een veilige manier, zonder water? Of wil je jouw auto’s, treinen en schepen laten onderhouden? Kies dan voor droogijsstralen. Met onze schoonmakers en expertise zit je safe en kan je dit zorgeloos uit handen geven.

Benieuwd hoe droogijsstralen werkt?

Ontstoffingen op hoogte

Ons team staat ook klaar om in jouw gebouwen de ontstoffingen op hoogte voor haar rekening te nemen. Van sporthallen tot zware industriële fabrieksruimtes. Onze experten krijgen specifieke opleidingen om te werken op hoogte. Zo kennen zij alle mogelijke gevaren en procedures en zijn ze in het bezit van de nodige attesten (IS-003, IS-005,…).

Cleanroom reiniging

Jouw delicate producten en processen beschermen? Dan kunnen onze specialisten jouw cleanroom komen reinigen.  Een cleanroom moet immers op regelmatige basis professioneel worden gereinigd om onzichtbare vijanden geen kans te geven. Het reinigen van een cleanroom vergt specialisme volgens een strikte procedure met de juiste materialen.

Benieuwd naar onze schoonmaakoplossingen voor de industrie? Neem dan gerust contact met ons op.