Interesse in een carrière bij Facilicom Solutions?

Bekijk onze vacatures

Uit welk hout is een Facility Coördinator gesneden?

Sinds 2016 lost Brigitte Pieraerts ieder facilitair vraagstuk op die zij als Facility Coördinator voorgeschoteld krijgt. Na een jaar bij Luminus, ging ze aan de slag bij onze klant Telenet.

brigitte

Met een achtergrond in fotografie, horeca, hospitality en zelfs immobiliën, kan je Brigitte zeker een manusje-van-alles noemen. Toch heeft facility management haar voorkeur. “Integrated Facility Management staat voor het combineren en managen van verschillende diensten om zo de klant te ontzorgen”, vertelt Brigitte. “Hier bij Telenet beheren we onder andere de receptiediensten en zorgen we ervoor dat zowel interne als externe gasten warm onthaald worden. Daarnaast werken we ook samen met andere leveranciers en zorgen we ervoor dat alles vlotjes geregeld wordt, zodat Telenet collega’s zich kunnen focussen op hun job.”

Zowel mijn collega’s bij Facilicom als bij Telenet maken dat ik elke dag met een glimlach naar het werk kom.

Facilicom Solutions is altijd op zoek naar nieuw talent om het groeiende klantportfolio beter te ondersteunen. “Als je iemand bent die blij wordt van mensen verder te helpen, dan is een job als Facility Manager zeker iets voor jou”, vindt Brigitte. “Mijn ideale collega is iemand die begaan is met mensen. Hij of zij is vriendelijk, denkt mee met het team en durft uitdagingen aan te pakken en op te lossen. Als je in facility management werkt, moet er echt een flow in je werk zitten en een gevarieerde skill set is dan niet weg te denken. Alles kan aangeleerd worden, maar je moet natuurlijk wel de juiste mindset en inborst hebben om bij te leren.”

Mijn takenpakket is zo gevarieerd dat geen enkele dag hetzelfde is.

Brigitte voegt nog toe: “Bij Facilicom Solutions krijg je veel zelfstandigheid. Zodra je weet wat je verantwoordelijkheden zijn en wat er van jou verwacht wordt, is het aan jou om het heft in eigen handen te nemen. Dit in combinatie met de voldoening die ik haal uit het verder helpen van mensen, maakt deze job echt één uit de duizend.”

Interesse in een carrière bij Facilicom Solutions?

Bekijk onze vacatures