Faces of Facilicom: Ontmoet Maddy Claes

Onze medewerkers zijn stuk voor stuk unieke mensen. Met Faces of Facilicom geven we hen de kans om hun persoonlijk verhaal en relatie met Facilicom uit de doeken te doen.

In aflevering twee is het de beurt aan Maddy Claes. Maar liefst dertig jaar geleden startte ze haar carrière als schoonmaakster. Ondertussen is ze doorgegroeid naar KZI Manager bij Gom. Een inspirerend traject waar ze graag meer over vertelt in dit interview!

Een toekomst bij Facilicom iets voor jou?

Bekijk hier onze vacatures!

Facilicom, Gom, schoonmaak, VCA, ISO, MVO, milieu, hospitality, stralen, kantoren, overheid, food, zorg, onderwijs, retail, specialistische reiniging, mobiele, industriële, brand en waterschade, vloeronderhoud, dieptereiniging, glaswad, glasreiniging, reinigingsspecialist, Havenhuis

Onze mensen

De juiste mensen op de juiste plek, dat vinden wij belangrijk. Onze mensen zijn stuk voor stuk een belangrijk onderdeel van onze organisatie en zorgen ervoor dat zowel onze klanten als onze collega’s elke dag met een lach op hun gezicht komen werken.


Werken bij Gom?

Werken bij Gom betekent werken bij een moderne, informele werkgever waar persoonlijke ontwikkeling en ambitie voorop staan. Je komt terecht in een dynamische omgeving gevuld met leuke collega’s die jou snel thuis laten voelen.

  • Informele sfeer
  • Interne mobiliteit
  • Betrouwbare en familiale werkgever
  • Internationaal karakter