Neem contact op met Food&i

Food&i is het kloppend hart van je organisatie. En ons hart klopt ook voor eten en drinken. Daarom hebben we Food&i opgericht, de nieuwe Benelux Food & Beverage afdeling van Facilicom. Het bedrijfsrestaurant krijgt een centrale plek in organisaties. Vul onderstaand formulier in en neem contact op met ons of vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Algemene contactgegevens
Noorderplaats 7 bus 1, 2000 Antwerpen, België
BTW-nr:  BE 0462.824.315

Solliciteren?

Bekijk onze vacatures

OFFERTE AANVRAGEN

Laat ons weten hoe we je kunnen helpen. Wij maken graag een offerte op maat.

collega's lachen samen tijdens lunch

Werken bij Food&i, dat is volop groeien én impact creëren. 

Doe jij mee met onze Food Revolutie?

Natuurlijk wil je boeiend werk en talloze groeikansen. En dan nog liefst binnen een leuk team. Maar je wil ook impact creëren, voor de wereld en voor je medemens. Al eens van Food&i gehoord? Als jong en ambitieus onderdeel van de Facilicom-groep gaan wij voor een echte food revolutie. We helpen bedrijven om hun medewerkers een gezond en duurzaam menu voor te schotelen. Dat doen we met lokale, smaakvolle producten waar we echt achter staan en met vernieuwende oplossingen – van complete restaurants tot slimme bestelapps.

Zo’n food revolutie zet je niet in je eentje in gang. Het succes ervan wordt vooral bepaald door onze mensen: rasechte foodies met lef en zin om uitdagingen aan te pakken, met aandacht voor wat écht telt en met heel veel passie voor lekker eten en drinken. 

Voel jij je geroepen?