Social distancing & hygiëne oplossingen tegen Corona

Social distancing blijft belangrijke richtlijn

Het ziet ernaar uit dat het normale leven nog niet snel zal terugkeren. Corona blijft iets waar we met z'n allen rekening moeten mee gaan blijven houden. Het is als organisatie belangrijk om goed voorbereid te zijn. De overheid en virologen laten weten dat social distancing één van de meest belangrijke richtlijnen blijft om te handhaven. Ook de hygiënemaatregelen, zoals het regelmatig wassen van de handen, zijn een cruciaal onderdeel van een post coronatijdperk.

Via enkele eenvoudige ingrepen en hulpmiddelen kan jouw bedrijf

zich helemaal corona-proof maken

Plexischerm voor social distancing

Plexischermen plaatsen

Het plaatsen van plexischermen op plaatsen waar normaal dicht contact met uw medewerkers plaatsvindt, is een snelle en economische oplossing. Denk bv. aan het onthaal, de kassa in het restaurant, de toonbank,… Door deze schermen voelen uw medewerkers zich niet alleen veiliger, er kan zo ook een afstand van minimum 1,5 meter bewaard worden bij bepaalde handelingen.

Vloerbestickering voor social distancing Corona

Vloerbestickering

Wil je je medewerkers en bezoekers visueel laten zien hoeveel afstand ze van elkaar moeten nemen en waar ze mogen lopen? Door het bestickeren van de vloer aan bv. de receptie of de traphal kan je duidelijk aangeven waar ze moeten wachten en/of welke looplijn ze moeten volgen. Zo stel je als organisatie alles in het werk om de social distancing maatregel van 1,5m te waarborgen.

Handdispenser voor hygiëne bij Corona

Desinfectiepalen

Door het voorzien van desinfectiepalen, geef je als organisatie je bezoekers en medewerkers de mogelijkheid om hun handen touchfree te ontsmetten. Zo kom je tegemoet aan de hygiënemaatregelen die de overheid aanraadt. Je bent vrij om te kiezen waar je de desinfectiepalen plaatst en je hebt er geen stroom voor nodig. Bovendien is er geen afval en kan je met 1 liter desinfectiemiddel wel tot 2500 keer je handen ontsmetten.

Legionellabestrijding bij heropstart na Corona

Legionallebestrijding

Specialisten vrezen voor mogelijke legionellabesmettingen als bedrijven en horecazaken opnieuw opengaan na de lockdown. In kranen en douches die wekenlang niet gebruikt zijn, kunnen bacteriën zich opstapelen. Aan de hand van een grondige analyse kunnen we de legionellabacterie opsporen en behandelen met een chemische of mechanisme methode. Zo is de veiligheid van jouw medewerkers en bezoekers gegarandeerd.

Ook interesse in onze social distancing & hygiëne oplossingen?

Ontdek onze oplossingen in VR