Facilicom doet méér, met MoreApp

Zorgdragen voor onze medewerkers én voor de natuur: twee waarden waar we ons als Facilicom Group op toeleggen. Waarden die we continu nastreven en die als een gids fungeren in het kiezen van onder andere de juiste leveranciers en oplossingen.

Facilicom kiest namelijk altijd voor partners met dezelfde visie. Een bewuste keuze  om een vertrouwensband en langdurige samenwerking te kunnen garanderen voor onze collega’s en klanten.

MoreApp collega's

Digitalisatie

Twee jaar geleden kwamen we in contact met MoreApp: een Nederlands familiebedrijf dat werd opgericht door vader en zoon in 2013. Hun doel? Bedrijven helpen om papierverbruik te verminderen door digitale processen in te voeren.

Vanzelfsprekend zou je denken… maar de eigenlijke uitvoering bracht de nodige uitdagingen met zich mee, zowel op technologisch als op menselijk vlak. Piet en Thom Bokelaar hebben zich daarom 10 jaar geleden toegelegd op het uitdokteren van een manier waarop bedrijven zoveel mogelijk kunnen digitaliseren op een zo simpel mogelijke manier.

Een natuurvriendelijke insteek waar we als Facilicom volledig achterstaan. Maar dat is niet de enige reden waarom we met MoreApp in zee zijn gegaan. Bedrijven die processen digitaliseren zijn er genoeg, dus wat maakt hen dan zo speciaal?

MoreApp buiten

Samen teruggeven aan de natuur

Ontbossing is een spijtig wereldwijd fenomeen. Elke dag wordt onze aarde minder groen en verliezen we steeds meer bomen door het gebruik (en onnodig verbruik) van papier. Hiervan bewustzijn is één ding, maar er effectief iets aan beginnen doen, is een ander paar mouwen.

Dankzij onze samenwerking met MoreApp, plant Facilicom België nu 15 nieuwe bomen per maand. Dit wil zeggen dat we op 2 jaar tijd samen al meer dan 360 bomen hebben kunnen planten - een getal waar we trots op zijn! Onze formulieren werden in samenspraak met de medewerkers vereenvoudigd, geoptimaliseerd en vooral: gedigitaliseerd.

Alle beetjes helpen, en met dit artikel hopen we jullie geïnspireerd te hebben om ook actie te ondernemen. Samen bereiken we altijd meer!

Meer weten over onze visie op milieuvriendelijkheid?

Neem vrijblijvend contact met ons op!