Catering formules

  • Creatieve oplossingen
  • Creatie van WOW-momenten
  • Slimme en efficiënte catering
  • Het nieuwe cateren

Food&i formules

Een aangename restaurantservice draagt bij aan het werkplezier in je bedrijf. Onze Food&i-formules zorgen voor een positieve beleving en bieden je en je medewerkers de mogelijkheid om lekker en gezond te lunchen. Samen met onze specialisten stel je een assortiment samen waarbij je zelf kiest waar het accent ligt. Ook voor de sfeer en aankleding van je restaurant zorgen wij met plezier, of het nu gaat om het plaatsen van productaankondigingen, menuaanduidingen, professionele bedrijfskleding of het restylen van het complete restaurant.

Facilicom, Prorest, catering, maaltijden, chef, seizoensgebonden, gastvrijheid, assortiment, gevarieerd, lekker, gezond, genieten, milieu, duurzaamheid, variatie, bedrijfsrestaurant, variabele werktijden, flexibele werkplekken, medewerkers, uitgebalanceerd, onderneming, gezondheidsbeleid, professionele cateraar

Natural Delicious

Deze formule staat voor versheid, flexibiliteit, vernieuwingen en keuzevrijheid. Met Natural Delicious genieten uw werknemers van gezonde en lekkere voeding. Daarnaast zorgt deze formule ook voor mogelijkheden bij de integratie van duurzame en biologische producten.

Dankzij haar modulaire opzet is de keuzevrijheid enorm. De basismodule bestaat uit een salade- en sandwichbar. Vervolgens voegt u naar keuze andere zaken toe aan het pakket zoals ambachtelijk gebakken brood, dagverse soepen, verse sappen en smoothies, gezonde warme gerechten, desserten en een coffee corner. Kiest u voor dit concept? Dan zorgt Food&i voor een restyling van alle productaankondigingen, menuaanduidingen en bedrijfskleding in de Natural Delicious-uitstraling.

Facilicom, Prorest, catering, maaltijden, chef, seizoensgebonden, gastvrijheid, assortiment, gevarieerd, lekker, gezond, genieten, milieu, duurzaamheid, variatie, Natural Delicious, The Market, formules, gezond, lekker, assortiment, sfeer, menuaanduidingen, bedrijfskleding, restylen, seizoensgebonden, service, ontspanning, variëteit, duurzaamheid, het nieuwe cateren, efficiënt, flexibiliteit, creativiteit, ontmoetingsplek, hospitality, gastvrijheid, commercieel, tevredenheid, productiviteit

The Market

The Market is een concept waarbij wij een verbintenis leggen tussen enerzijds uw kantooraangelegenheden en anderzijds het restaurant als ‘Markt in de betekenis van ontmoetingsplek’. Zowel het aanbod als de sfeer en service zijn volledig gericht op het bieden van ontspanning en het mogelijk maken van ontmoetingen, met een grote variëteit in het aanbod; er is voor elk wat wils. De signalisatie en communicatie past in elke omgeving en heeft een aangename uitstraling.

The Market presenteert een assortiment met zo veel mogelijk duurzaamheidskenmerken. Er is veel aandacht voor duurzame producten, vaak met een regionaal karakter. Ook wordt gewerkt met seizoensproducten om zo de ecologische voetafdruk zo laag mogelijk te houden.

“Het nieuwe cateren”

Het nieuwe werken, een verzamelnaam om op diverse manieren slimmer, efficiënter en effectiever te werken, vergt veel flexibiliteit en creativiteit van uw werknemer. Maar hoe zit het dan met de flexibiliteit binnen de dienstverlening in uw bedrijfsrestaurant? Food&i faciliteert in creatieve oplossingen. Met andere woorden: wij introduceren het nieuwe cateren met plezier in uw bedrijf of organisatie!

Facilicom, Prorest, catering, maaltijden, chef, seizoensgebonden, gastvrijheid, assortiment, gevarieerd, lekker, gezond, genieten, milieu, duurzaamheid, variatie, vending machines, koffieautomaten, snackautomaten, frisdrankautomaten, vergaderservice, luxe broodjeslunch, recepties, evenementen, banket

Hoe wij uw werknemers gelukkig proberen te maken? Rekening houdend met de flexibele werktijden biedt Food&i de hele dag verschillende assortimenten, gaande van kleine ontbijtjes tot warme maaltijden of snacks. Daarnaast zorgen gastvrijheid en een goede cateringvoorziening voor een aangenamere werkplek. Het restaurant wordt dé ontmoetingsplek binnen uw organisatie, eventueel aangevuld met extra voorzieningen zoals een hippe coffee corner of Grab & Go.

Hospitality

Food&i weet dat facilitaire dienstverlening een belangrijke bijdrage kan leveren aan de performance en het commerciële succes van uw organisatie. Daarom doen wij ons uiterste best om de verwachtingen bij u als opdrachtgever en bij uw medewerkers, klanten, bezoekers en gasten voortdurend te overtreffen. Wij zorgen voor die wow-momenten in uw bedrijf of organisatie en bijgevolg voor een tevreden gevoel en een hogere productiviteit bij uw werknemers.

Meer weten over de Food&i formules?
Neem dan gerust contact met ons op.