Catering voor bedrijven

  • Doorgedreven gezondheidsbeleid
  • Verse & biologische producten
  • Seizoensgebonden producten
  • Streekproducten
  • Maatwerk: flexibel & betrokken
  • Eigen food marketingspecialist

 

Onze filosofie

Onze cateringservice Prorest brengt naast overheerlijke gerechten ook professionaliteit in uw organisatie. U kunt onze catering inzetten bij verschillende maaltijdmomenten waaronder vergaderingen, koffiepauzes, recepties en feesten. De betrokken cateraar: onze missie is helder en zegt dat Prorest graag met u meedenkt en oplossingen op maat levert.

Wij verwennen onze gasten graag; al jaren zorgen wij met passie voor de lekkerste koffie, gezonde tussendoortjes, verantwoorde lunches en heerlijke maaltijden. Dit is echter nog maar de basis. Wij leggen de lat namelijk hoog: wat wij leveren, moet niet alleen lekker en gezond zijn, maar eveneens bereid met goede basisproducten en samengesteld met seizoensgebonden ingrediënten. Daarnaast worden deze gerechten ook nog geserveerd door medewerkers die hun gasten kennen en weten wat gastvrijheid is.

Facilicom, Prorest, Catering, bedrijfsrestaurant, maaltijden, chef, seizoensgebonden, gastvrijheid, assortiment, gevarieerd, variatie, duurzaamheid, milieu, genieten, lekker, gezond
Facilicom, Prorest, Catering, bedrijfsrestaurant, maaltijden, chef, seizoensgebonden, gastvrijheid, assortiment, gevarieerd, variatie, duurzaamheid, milieu, genieten, lekker, gezond
Facilicom, Prorest, catering, maaltijden, chef, seizoensgebonden, gastvrijheid, assortiment, gevarieerd, lekker, gezond, genieten, milieu, duurzaamheid, variatie, bedrijfsrestaurant, onderwijs, cafetaria, coffee corners, grab & go, lunch, informele meetings, The Market

Benieuwd naar hoe wij uw bedrijfscatering kunnen organiseren? Neem dan gerust contact met ons op.

Prorest blog

Zakelijke dienstverlening Hospitality & Leisure Zorg KMO's Catering

De nieuwe invulling van bedrijfsrestaurants

Het is alweer begin augustus en ondertussen al 5 maanden geleden dat de overheid besloot om alle restaurants te sluiten. Het afgelopen half jaar was voor Prorest dan ook op z’n minst gezegd heel bewogen. We zijn heel sterk gestart, maar daar kwam jammer genoeg snel verandering in. Maar mensen die in de catering en horeca werken zijn mensen die niet kunnen stilzitten. Het zijn mensen die creatief bezig willen zijn met hun vak en waar stilstaan of stilzitten geen optie is.

Zakelijke dienstverlening Facilicom Group

Back to work in de nieuwe 1,5m maatschappij

Hoe de terugkeer naar de werkplek verloopt, is voor elke organisatie anders. Wat wel vaststaat, is dat Facilicom je kan helpen om deze terugkeer veilig, vlot en hygiënisch te laten verlopen.

Zakelijke dienstverlening Hospitality & Leisure Zorg KMO's Catering

Maatregelen voor bedrijfsrestaurants na COVID-19

Prorest neemt maatregelen voor de heropening van verschillende bedrijfsrestaurants volgens de richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad. We geven een overzichtje van de genomen veiligheidsmaatregelen.

Havens & luchthavens Facilicom Group

Podcast #1: Facility management in de haven

Het is zover, de eerste podcast van Facilicom Group België is een feit! Danny Erewayert, verantwoordelijke communicatie en facilitaire diensten bij Evonik Antwerpen, mag hierbij de spits afbijten.

Werken bij Facilicom

Onze mensen

De juiste mensen op de juiste plek, dat vinden wij belangrijk. Onze mensen zijn stuk voor stuk een belangrijk onderdeel van onze organisatie en zorgen ervoor dat zowel onze klanten als onze collega’s elke dag met een lach op hun gezicht komen werken.


Werken bij Prorest?

Werken bij Prorest betekent werken bij een moderne, informele werkgever waar persoonlijke ontwikkeling en ambitie voorop staan. Je komt terecht in een dynamische omgeving gevuld met leuke collega’s die jou snel thuis laten voelen.

  • Informele sfeer
  • Interne mobiliteit
  • Betrouwbare en familiale werkgever
  • Internationaal karakter