Klaar voor een nieuwe start op kantoor?

Vraag hier je offerte

Gom steunt "une Wallonie plus propre"

Op 7 mei 2022 heeft Gom deelgenomen aan een milieuactie om afval op te halen in Charleroi. Deze actie, de "Grand Nettoyage ", werd georganiseerd door de vzw BE WAPP van 5 mei tot 8 mei 2022.

Deze Clean Up is een groots opgezette mobilisatie van de burgers om hen bewust te maken van de noodzaak het milieu te respecteren, om de huidige en toekomstige generaties bewust te maken van de vervuiling van de omgeving en zo hun gedrag op een duurzame manier te veranderen.

Sinds 2015 mobiliseren alle Walen, d.w.z. burgers, scholen, sportclubs, jeugdbewegingen, bedrijven en diverse verenigingen, zich tijdens een weekend rond een gemeenschappelijk doel: het afval inzamelen dat de straten, landwegen, fietspaden en andere zones vervuilt om het Waalse Gewest aangenamer te maken om in te wonen.

Facilicom Blog

Schoonmaakrobots: een visie op nu en de toekomst
Zakelijke dienstverlening Schoonmaak
Nieuws

Schoonmaakrobots. De toekomst?

Robotisering is al enkele jaren een trend, ook in de schoonmaakwereld. Zijn robots een bedreiging of een kans? Wat kunnen we ervan verwachten?

Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk 2022
Zorg Schoonmaak
Artikel

Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk 2022

Een sterke cultuur van veiligheid en gezondheid op de werkplek is een cultuur waarin het recht op een veilige en gezonde werkplek wordt gewaardeerd en bevorderd.

La femme de ménage fait le ménage de printemps
Zakelijke dienstverlening Schoonmaak
Artikel

Lenteschoonmaak op kantoor

Het warme weer is aangebroken en dat kan maar één ding betekenen: De lente is in het land! Voorbij zijn de dagen van somber weer, modderige voetafdrukken en doorweekte tapijten.