Werken bij Prorest

Kok

Huizingen
Catering Medewerker 992

Als kok ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan voor de klant. Samen met je collega’s sta je in voor de koude en de warme bereidingen (± 350/dag).  

Lees meer Solliciteer

Keukenmedewerker regio Roeselare

Roeselare
Catering Medewerker Deeltijds 922

Als keukenmedewerker ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan. Dit doe je in opdracht van onze klant die gelegen is regio Roeselare/Rumbeke. Je biedt ondersteuning voor de bereidingen van koude en de warme maaltijden en de bedeling hiervan (presentatie, samenstelling, afwerking, ...). De keuken op orde houden is ook één van jouw taken, waar je collega’s je heel dankbaar voor zijn. Je zorgt voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. Tijdens en na de shift sta je ook in voor de opruim en/of afwas. Nadien zet je alles netjes op z’n plaats, klaar voor een nieuwe dag. 

Lees meer Solliciteer

Keukenmedewerker

Leuven
Catering Medewerker Deeltijds 1055

Als keukenmedewerker ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan. Je biedt ondersteuning voor de bereidingen van koude en de warme maaltijden en de bedeling hiervan (presentatie, samenstelling, afwerking, ...). De keuken op orde houden is ook één van jouw taken, waar je collega’s je heel dankbaar voor zijn. Je zorgt voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. Tijdens en na de shift sta je ook in voor de opruim en/of afwas. Nadien zet je alles netjes op z’n plaats, klaar voor een nieuwe dag. 

Lees meer Solliciteer

Kok regio Brussel

Brussel
Catering Medewerker Voltijds 910

Als kok ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan voor de klant. Samen met je collega’s sta je in voor de koude en de warme bereidingen (± 350/dag). Je taken zijn:

 • Assisteren en samenwerken met de chef/eigenaar in het voorbereiden van de gerechten.
 • (mee) organiseren van mis en place en keukenservice.
 • Samen de dienst verzorgen en de gerechten doorgeven.
 • Creatief meedenken over nieuwe suggesties.
 • Zorgen voor vlotte service.
 • Waken over de kwaliteit van alle gerechten.
Lees meer Solliciteer

Chef Gerant Healthcare - Vlaanderen

Vlaanderen
Catering Medewerker Voltijds 320

Idealiter heb je al enige ervaring binnen het Healthcare segment (woonzorgcentra, klinieken, psychiatrische centra,…enz). Als Chef Gerant ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de keukenmedewerkers die in het grootste deel van de gevallen op payroll van de klant staan.. Tevens zorg je voor de opvolging van de taken. Je zorgt voor een optimaal food-cost beheer van jouw keuken, waarbij je er steeds in slaagt om smaakvolle en gezonde maaltijden voor te stellen. Daarnaast schrikt het je niet af om zelf de handen uit de koksmouwen te steken. 

Lees meer Solliciteer

Keukenmedewerker regio Antwerpen

Antwerpen
Catering Medewerker Voltijds 968

Als keukenmedewerker ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan.  Je komt terecht in een team waarbij je ondersteuning biedt voor de bereidingen van koude maaltijden en de bedeling hiervan (presentatie, samenstelling, afwerking, ...). De keuken op orde houden is ook één van jouw taken, waar je collega’s je heel dankbaar voor zijn. Je zorgt voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. Tijdens en na de shift sta je ook in voor de opruim en/of afwas. Nadien zet je alles netjes op z’n plaats, klaar voor een nieuwe dag. 

Lees meer Solliciteer

Spontane sollicitatie Catering medewerker

België
Spontaan - Catering Medewerker Voltijds 210

Vind je niet meteen wat je zoekt in onze vacaturelijst? Maar heb je wel de juiste Facilicom drive?Is koken je passie? Bezorg je mensen graag een fijne culinaire pauze?Stuur ons dan gerust je CV en/of motivatiebrief door! Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerd medewerkers om onze keukenteams over heel België te versterken! Enkele voordelen op een rijtje:

 • Flexibele uren
 • Werken in eigen regio
 • Zelfstandig werken
 • Werken bij een grote facilitaire dienstverlener
Lees meer Solliciteer

Polyvalent Medewerker Vergaderservice regio Huizingen

Huizingen
Catering Medewerker Voltijds 998

Als Medewerker Vergaderservice ben jij dé man of vrouw die instaat voor

 • Het opruimen en klaarzetten van vergaderzalen.
 • Afwas vankoffietassen, glazen, bordjes, etc.
 • Meehelpen met het klaarzetten van de catering.
 • Klanten bedienen (koffie en frisdranken)
 • Fruitmanden leveren
 • Kleine technische interventies gelinkt aan de vergaderzalen (batterijen micro vervangen/kabels)
Lees meer Solliciteer

Responsable Régional Restauration Région Grand-Bruxelles

Grand-Bruxelles
Management of Stafmedewerker - Catering Medewerker Voltijds 990

En tant que responsable régional restauration, vous assumez la responsabilité finale de 15 sites de la région Bruxelles extramuros, tant sur le plan organisationnel que financier et administratif. Cela s'applique également à la gestion du personnel, à la gestion des relations et à la réalisation des objectifs.Vous passez 80% de votre temps sur la route à rendre visite à des clients existants et nouveaux et à garantir leur satisfaction optimale. Tâches et responsabilités :

Lees meer Solliciteer

Regiomanager Catering regio groot Brussel

Groot Brussel
Management of Stafmedewerker - Catering Medewerker Voltijds 990

Als regiomanager catering draag je de eindverantwoordelijkheid voor 15 locaties in regio groot Brussel, zowel op organisatorisch, financieel als administratief opzicht.  Dit geldt ook voor het personeelsmanagement, het relatiebeheer en het realiseren van de doelstellingen.Je bent 80% van je tijd onderweg om bestaande en nieuwe klanten te bezoeken en een optimale klanttevredenheid te waarborgen.  Taken en verantwoordelijkheden:

Lees meer Solliciteer