Werken bij Prorest

Chef gérant équipe volante

België
Catering Medewerker Voltijds 848

En tant que chef volant gérant, vous êtes responsable de la gestion et de la supervision du personnel de cuisine et / ou des chefs. Vous le faites pour le compte de nos clients situés dans toute la Belgique.Vous êtes en charge de votre équipe au sein de laquelle vous organisez et coordonnez les activités en cuisine. Vous garantissez une gestion optimale du coût des aliments tout en parvenant toujours à préparer des repas savoureux et sains. Grâce à votre approche commerciale et professionnelle, vous décelez toujours les besoins du client. Vous vous occupez de l'administration et des absences. De plus, vous n’avez pas peur de donner un coup de main en cuisine.    

Lees meer Solliciteer

Chef gérant vliegende ploeg

Belgie
Catering Medewerker Voltijds 848

Als vliegende chef gérant  ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van de keukenmedewerkers en/of chefs. Dit doe je in opdracht van onze klanten, gesitueerd over gans België.Je hebt leiding over je team waarbij je de activiteiten in de keuken organiseert en coördineert. Je zorgt voor een optimaal food-cost beheer, waarbij je er steeds in slaagt om smaakvolle en gezonde maaltijden te bereiden. Door je commerciële en professionele aanpak herken je steeds de behoefte van de klant. Je volgt de administratie en afwezigheden op. Daarnaast schrikt het je niet af om zelf de handen uit de koksmouwen te steken. 

Lees meer Solliciteer

Kok

Huizingen
Catering Medewerker

Als kok ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan voor de klant. Samen met je collega’s sta je in voor de koude en de warme bereidingen (± 350/dag).  

Lees meer Solliciteer

Chef Gérant regio Brussel Sint-Gillis

Brussel - Sint Gillis
Catering Medewerker Voltijds 679

Als chef gérant  ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van de keukenmedewerkers en/of chefs. Dit doe je in opdracht van onze klant, gesitueerd in Brussel Sint-Gillis. Je hebt leiding over je team van vier medewerkers waarbij je de activiteiten in de keuken organiseert en coördineert. Je zorgt voor een optimaal food-cost beheer, waarbij je er steeds in slaagt om smaakvolle en gezonde maaltijden (± 100/dag)  te bereiden. Door je commerciële en professionele aanpak herken je steeds de behoefte van de klant. Je volgt de administratie en afwezigheden op. Daarnaast schrikt het je niet af om zelf de handen uit de koksmouwen te steken.

Lees meer Solliciteer

Keukenmedewerker regio Roeselare

Roeselare
Catering Medewerker Deeltijds 922

Als keukenmedewerker ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan. Dit doe je in opdracht van onze klant die gelegen is regio Roeselare/Rumbeke. Je biedt ondersteuning voor de bereidingen van koude en de warme maaltijden en de bedeling hiervan (presentatie, samenstelling, afwerking, ...). De keuken op orde houden is ook één van jouw taken, waar je collega’s je heel dankbaar voor zijn. Je zorgt voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. Tijdens en na de shift sta je ook in voor de opruim en/of afwas. Nadien zet je alles netjes op z’n plaats, klaar voor een nieuwe dag. 

Lees meer Solliciteer

Sous-chef regio Brussel

Brussel
Catering Medewerker Voltijds 969

Als sous-chef ben jij mede-verantwoordelijk voor het aansturen van het keukenteam. Bij afwezigheid van de chef gérant draag je de volledige verantwoordelijkheid van je vier collega’s. Je zorgt voor een optimaal food-cost beheer van jouw keuken, waarbij je er steeds in slaagt om smaakvolle en gezonde maaltijden (± 100/dag) te bereiden. Daarnaast schrikt het je niet af om zelf de handen uit de koksmouwen te steken. 

Lees meer Solliciteer

Kok regio Brussel

Brussel
Catering Medewerker Voltijds 910

Als kok ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan voor de klant. Samen met je collega’s sta je in voor de koude en de warme bereidingen (± 350/dag). Je taken zijn:

 • Assisteren en samenwerken met de chef/eigenaar in het voorbereiden van de gerechten.
 • (mee) organiseren van mis en place en keukenservice.
 • Samen de dienst verzorgen en de gerechten doorgeven.
 • Creatief meedenken over nieuwe suggesties.
 • Zorgen voor vlotte service.
 • Waken over de kwaliteit van alle gerechten.
Lees meer Solliciteer

Chef Gerant Healthcare - Vlaanderen

Vlaanderen
Catering Medewerker Voltijds 320

Idealiter heb je al enige ervaring binnen het Healthcare segment (woonzorgcentra, klinieken, psychiatrische centra,…enz). Als Chef Gerant ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de keukenmedewerkers die in het grootste deel van de gevallen op payroll van de klant staan.. Tevens zorg je voor de opvolging van de taken. Je zorgt voor een optimaal food-cost beheer van jouw keuken, waarbij je er steeds in slaagt om smaakvolle en gezonde maaltijden voor te stellen. Daarnaast schrikt het je niet af om zelf de handen uit de koksmouwen te steken. 

Lees meer Solliciteer

Spontane sollicitatie Catering medewerker

België
Spontaan - Catering Medewerker Voltijds 210

Vind je niet meteen wat je zoekt in onze vacaturelijst? Maar heb je wel de juiste Facilicom drive?Is koken je passie? Bezorg je mensen graag een fijne culinaire pauze?Stuur ons dan gerust je CV en/of motivatiebrief door! Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerd medewerkers om onze keukenteams over heel België te versterken! Enkele voordelen op een rijtje:

 • Flexibele uren
 • Werken in eigen regio
 • Zelfstandig werken
 • Werken bij een grote facilitaire dienstverlener
Lees meer Solliciteer

Polyvalent Medewerker Vergaderservice regio Huizingen

Huizingen
Catering Medewerker Voltijds 998

Als Medewerker Vergaderservice ben jij dé man of vrouw die instaat voor

 • Het opruimen en klaarzetten van vergaderzalen.
 • Afwas vankoffietassen, glazen, bordjes, etc.
 • Meehelpen met het klaarzetten van de catering.
 • Klanten bedienen (koffie en frisdranken)
 • Fruitmanden leveren
 • Kleine technische interventies gelinkt aan de vergaderzalen (batterijen micro vervangen/kabels)
Lees meer Solliciteer