Dieptereiniging (groot)keukens & sanitair

Wat is een dieptereiniging?

De dagelijkse schoonmaak van je keukens en sanitair is onvermijdelijk. Maar vaak heb je niet de tijd of de mankracht om moeilijk bereikbare plaatsen te reinigen. Daar hebben wij de oplossing voor. Dieptereiniging is een vorm van specialistische schoonmaak, waarbij we je keukens en sanitair grondig kuisen en vlekkeloos achterlaten.

Gom zorgt voor:

  • Een grondige schoonmaak met professionele materialen;
  • Een snel en flexibele team van experts;
  • Een bacteriologische aanpak;
  • Een plan op maat.

Dieptereiniging keukens

In de horeca is het absoluut noodzakelijk om in een schone omgeving te kunnen werken. Werkbladen worden vast regelmatig schoongeveegd, maar vuil kan zich snel opstapelen in de kleine hoekjes van apparatuur zoals vries- en koelkasten, friteuses en fornuizen. Daarom komen onze Gom-specialisten je keuken of grootkeuken grondig schoonmaken met professionele materialen. Bovendien kunnen we je helpen met het (de)monteren van keukentoestellen.

Vraag een offerte aan

Dieptereiniging sanitair

Ook je sanitaire voorzieningen zijn een gevoelige plek voor bacteriën. De moeilijk bereikbare hoeken achter de toiletten en de spoelbak worden regelmatig overgeslagen, terwijl het belangrijk is voor de hygiëne van je bedrijf om ook je sanitair grondig te kuisen. Daarom bieden we een grondige reiniging aan, waarbij onze medewerkers alles desinfecteren met de gepaste materialen.

Vraag een offerte aan

Tijd voor brandschone keukens en sanitaire voorzieningen?

Onze specialisten helpen je er graag mee verder.
Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor een periodieke dieptereiniging.