Integrated Visitors Experience

  • Concept op maat
  • Rekening houdend met de nieuwste innovaties
  • Professionele bezoekersregistratie
  • Unieke partnerships

Het totaalconcept voor uw onthaal

Facilicom Reception Services is van alle markten thuis! Ook voor een totaalconcept kan je bij ons terecht. Met veel plezier en expertise ontwikkelen wij een concept van A tot Z, op maat van jouw onderneming. Rekening houdend met technologie, veiligheid en GDPR bekijken we de flow van het onthaal en het ontwerp van de balie. Samen creëren we een unieke guest journey en bekijken we welk van onze drie concepten het best bij jouw onderneming past. Daarnaast zorgt Facilicom Reception Services voor dat tikkeltje meer zoals een huisparfum of bloemen.

Technologie en innovatie

Technologische ontwikkelingen spelen een steeds belangrijkere rol in de onthaalbeleving. Daarom investeert Facilicom Reception Services continu in waardevolle en unieke partnerships. Zo bieden we jou een directe toegang tot de allernieuwste technologieën, de meest geavanceerde registratiesystemen en de hipste onthaaldesks. De laatste trends in combinatie met onze jarenlange ervaring van het persoonlijk onthaal, zorgen voor een ultieme beleving voor je gasten.
 

"Wij gaan graag dat stapje verder"

Als specialist in ons vak, geven wij jou graag advies en verbetervoorstellen. Mede met onze projectafdeling van Facilicom Solutions staan we je graag met raad en daad bij voor het herinrichten van je parking, je vergaderzalen, enzoverder.

Innovatie, Facilicom, Facilicom Group, Facilicom Nederland, innoveren, virtual reality, VR-bril, experience game, inspireren, klantbeleving, BioOrg, duurzaamheid, milieu, virtuele receptie, Kleendesk, platform, drone, dronewering, schoonmaakrobot, bewakingsrobot, receptierobot, robot, sensoring

Experience Game

Met onze Experience Game brengen we de gastbeleving van je klanten in kaart. Hoe beleven zij een bezoek aan uw bedrijf of organisatie? Samen met je medewerkers spelen we een interactief bordspel om de uitdagingen en kansen op gebied van gastbeleving te ontdekken.

Meer weten over onze Experience Game

Op zoek naar een totaalconcept voor je receptie of onthaal?