Hospitality Service

Van receptionist naar hospitality host

  • All-in-one maatwerk
  • Expertise op een hoog niveau
  • Zorgvrij en betrouwbaar
  • Efficiënt en gastvrij
  • Unieke en digitale oplossingen

Een hospitality host is deze tijd zoveel meer dan enkel receptionist: het is een spilfiguur in de ontmoetingsplek van je bedrijf die de cultuur, strategie en waarden van je organisatie uitdraagt.

Onze hosts fungeren niet enkel bij het onthaal als gastheer of -vrouw, maar nemen tegelijk allerlei andere taken op terwijl ze ondertussen blijven zorgen voor de ultieme gastenbeleving. Zowel voor externe als interne klanten.

Op zoek naar de ultieme gastbeleving met een brede waaier aan klantgerichte diensten?

Dan zijn onze Hospitality Hosts iets voor u!

De toekomst slim onthaald

De laatste jaren is er steeds meer sprake van hybride en agile werken. Flexibel doch snel en georganiseerd inspelen op elkaar was nooit eerder zo belangrijk.

receptioniste achter balie

Een simpel voorbeeld: terwijl de hospitality host een vergaderzaal klaarzet, flikkert het licht de hele tijd. Onze host merkt dit op en maakt een ticket aan in ons Ticketing System waardoor dit issue snel behandeld kan worden door de techniekers. Wat vroeger misschien lang bleef aanslepen, wordt nu sneller opgepikt en opgelost.

Front-of-house services zijn door digitalisering en het nieuwe normaal enorm uitgebreid.

Alsook de combinatie van kantoor- en thuiswerk is niet meer weg te denken. Ook hier dragen onze receptionisten 2.0 hun steentje bij. Bv. het uitprinten van een document voor een collega die van thuis werkt.

Een variatie aan taken

Het takenpakket van onze gespecialiseerde hospitality hosts kan zo veelzijdig of compact zijn als je zelf wilt. Vervoer regelen voor een VIP bezoeker en nadien ontvangen met een lekkere kop koffie? Een teambuilding organiseren, het budget managen en uitnodigingen sturen naar je hardwerkende team? Onze hosts brengen elke taak tot een goed eind en dat alles met een professionele, proactieve mindset en een glimlach.

Onze hospitality hosts en hun gevarieerd takenpakket nemen een groot deel van je zorgen weg.

receptionisten helpen klanten verder

Professionaliteit op een nieuw niveau

De werkplekervaring zo goed mogelijk optimaliseren en je bedrijfsDNA naar voor brengen: dat is de hoofdtaak van een hospitality host. Onze hosts worden professioneel opgeleid en begeleid, zodat zij dynamisch met je bedrijf kunnen meegroeien en een brede waaier aan klantgerichte diensten kunnen aanbieden. Dit concept wordt op maat afgesteld naar jouw specifieke behoeftes en helpt zo jouw imago en efficiëntie naar een hoger niveau te tillen.

Door onze huidige expertise en innovatieve mindset slagen we erin om de synergie tussen verschillende facilitaire diensten te maximaliseren.

Benieuwd naar dit uniek concept?

Vraag (gast)vrijblijvend je offerte aan.   

R3 scrub robot

De opkomst van co-botica: robots als collega

meisje drinkt water

Gom behaalt Made Blue certificaat

afvalbeheer

Gom en BOMA werken aan een duurzamer afvalbeheer