High-End Reception

  • Veel ervaring bij high-end bedrijven
  • Persoonlijke benadering
  • Oog voor detail
  • High-end en persoonlijke uitstraling
  • Hospitality is key
  • Imagoversterkend

Onze receptionisten zijn échte gastheren en -vrouwen

Het eerste contact met jouw organisatie is erg belangrijk en dient daarom steeds gastvrij en professioneel te verlopen. Dat weten de gastheren en –vrouwen van Facilicom als geen ander. Stijl, klasse en professionaliteit zijn daarom de kernwaarden in ons personal receptieconcept. 

Ultieme gastbeleving

Wij zetten alles op alles om de ultieme gastbeleving te creëren. Als jouw gasten en medewerkers zich thuis voelen in je gebouw, voelen ze zich voor een groot deel ook thuis in je organisatie. Daarnaast levert hospitality een belangrijke bijdrage aan het imago en succes van je organisatie.

Een high-end uitstraling

Binnen het high-end concept dragen onze receptionisten representatieve uniforms. Zowel het gedrag als de uitstraling van onze medewerkers vormt een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. We zijn ervan overtuigd dat onze onthaalmedewerkers een positieve bijdrage leveren aan de beleving van je gasten, bezoekers en medewerkers. Dit is waar we voor staan en waar we onze mensen zorgvuldig op selecteren.
 

"You never get a second chance to make a first impression.”

 

Hospitality zit in onze genen!

Begeleiding en coaching on the job zit in ons DNA. We zijn ons bewust van de rol die onze medewerkers spelen in je bedrijf. De opleiding van onze medewerkers geeft niet enkel een impuls aan de kwaliteit van onze dienstverlening, het is ook een investering in onze mensen. Elke nieuwe medewerker krijgt o.a. een Hospitality-opleiding en er worden op regelmatige tijdstippen opfrissingscursussen ingepland. 

Je gasten persoonlijk verwelkomen in stijl?
Dan is onze High-End Reception iets voor u!