Benieuwd naar wat een
virtuele receptie voor
jouw bedrijf kan betekenen?

Download de whitepaper

Virtuele receptie, da's live en persoonlijk

Ben je nu een KMO in een bedrijvenpark of een grote speler in de haven, onze virtuele receptioniste is inzetbaar op elke site. En laat die veelzijdigheid nu net het grootste voordeel zijn.

Maar vergis je niet, de virtuele receptie is niet digitaal of onpersoonlijk. Onze medewerkers bedienen de bezoeker net alsof ze zich allebei aan dezelfde balie zouden bevinden. De manier waarop ze dit doen, is afhankelijk van jouw specifieke situatie en noden.

KMO's

Bij KMO’s zie je vaak het probleem dat het plaatsen van een vaste receptioniste niet rendabel is omwille van de weinige bezoekers. Dus tenzij je je in een business begeeft waar van nature veel volk over de vloer komt, is een receptie geen meerwaarde. Toch wil ook jij je bezoekers op een snelle en gastvrije manier verwelkomen, ongeacht of je nu in het magazijn of achter je computer zit.  

Zet voor je bezoekers een beeldscherm of tabletzuil neer aan de inkom en bedien deze met de app op je smartphone. Zo blijf je mobiel en kan je op elk moment vanop elke plaats je bezoeker begroeten en binnenlaten. 

Bovendien kan één virtuele receptioniste verschillende bedrijven bedienen. Dit wil zeggen dat we je buurman of -vrouw in het bedrijvenpark met dezelfde noden kunnen groeperen en zo de kosten kunnen verdelen.

Grote ondernemingen

Elk bedrijf met een drukke receptie herkent het wel: op piekuren hebben de vaste receptionistes handen te kort, in dalmomenten tijd te veel. In dit scenario kan onze virtuele receptioniste een aanvulling zijn. In drukke periodes kunnen we bijspringen, buiten traditionele kantooruren kunnen wij overnemen.

Dit wil zeggen dat je 24 op 7 bezoekers kan aanmelden en verwelkomen, ongeacht in welke sector of omgeving je je bevindt.

Veiligheid

Flexibel, persoonlijk maar ook veilig. Niet fysiek aanwezig zijn, betekent dat de receptionistes niet vatbaar zijn voor fysieke bedreigingen. Bovendien kan het ook afschrikken aangezien het een extra wakende factor biedt.

Naast het onthaal, kan je de virtuele receptie ook inzetten voor professionele diensten op afstand waar persoonlijk contact en hoge veiligheid van belang zijn. Denk maar banken, overheidsbalies en telegeneeskunde.

Virtuele receptie whitepaper Facilicom Receptiediensten

Lees onze whitepaper

Ben je benieuwd naar wat een virtuele receptie voor jouw bedrijf kan betekenen?

Download de whitepaper "Virtueel, de nieuwe realiteit"

Wil je graag met ons eens van ideeën wisselen over onze virtuele receptie? Neem dan contact met ons op.