Lees de volledige whitepaper

Download hier

Technologie en digitalisatie in de facility wereld

Wat zijn volgens experts dé trends waarop je als aantrekkelijke werkgever van de toekomst moet inspelen? ‘Technologie en digitalisatie’ is er één van, maar er zijn er nog vier om te ontdekken. Lees er alles over in de whitepaper.

 

Na een lange periode die in het teken stond van olie, auto en massaproductie, leven we vandaag in het tijdperk van informatie en communicatie. Slimme technologie sijpelt door naar alle sectoren. Ze helpt om het kantoor aantrekkelijker te maken, inzicht te verschaffen en diensten te optimaliseren.

Meten is weten

Door digitalisatie en technologische hulpmiddelen kunnen we vrijwel alle soorten data verzamelen en analyseren. De architectuur van je facility management systeem wordt hierbij belangrijker dan ooit. Om collega’s op lange termijn gelukkiger en productiever te maken, dien je alle technieken doordacht samen te brengen. Zo creëer je een flexibele en aantrekkelijke werkomgeving. 

Slim databeheer

Hybride werken is een blijver en op elk professioneel aspect maken technologische innovaties vandaag het verschil. Ook bij onze cateringdienst Food&i maken we gebruik van slimme tools om op data gebaseerde beslissingen te nemen. Via de bestelapp kunnen collega’s eten of drinken bestellen. Hoe meer gebruikers via de app pre-orderen, hoe beter je grote schommelingen in je kantoorbezetting kan opvangen. 

Agile working

Digitale uitdaging

Het digitale landschap evolueert snel. Hoe weet je nog welke digitale modules nuttig zijn en passen bij de doelstellingen van jouw bedrijf? De profielen die je nodig hebt en de ICT-tools voor je facilitair team veranderen zo snel, dat het vaak moeilijk of duur wordt om alle geschikte knowhow in huis te halen. Een echte digitale uitdaging waardoor meer en meer organisaties hun facilitair management volledig uitbesteden.

Meer te weten komen over deze trend? Klik hier om de whitepaper te downloaden. Veel leesplezier!

Heb je bijkomende vragen of opmerkingen?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze experts bij Facilicom Solutions.